Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZOOMLION, YENİ TELEHANDLER SERİSİNİ PAZARA SUNDU
ZOOMLION, YENİ TELEHANDLER SERİSİNİ PAZARA SUNDU

ZOOMLION, YENİ TELEHANDLER SERİSİNİ PAZARA SUNDU

Türkiye’deki yatırımlarını aralıksız sürdüren Zoomlion, Stage V egzoz emisyon standartlarını da karşılayan yeni telehandler serisini Türkiye’deki müşterileriyle buluşturuyor. İlk aşamada pazara sunulan 6,7 ve 13 metre erişim yüksekliğine sahip 3 modele, önümüzdeki dönemde 18 ve 25 metrelik rotasyonlu modellerin de ekleneceği belirtiliyor.

Zoomlion, son yıllarda başta tarım ve inşaat sektörleri olmak üzere Türkiye’de de kullanımı hızla yaygınlaşan telehandler pazarına kayıtsız kalmadı. Üzerine uygulanan farklı ataşmanlarla çok amaçlı olarak kullanılabilen telehandlerlar, yüksek manevra kabiliyetleri ve kapasiteleriyle de sektör paydaşlarının dikkatini çekiyor.

Geniş kullanım alanı

İnşaat sahalarında malzeme taşıma, yüksek katlara malzeme çıkarma, kirişlerin montajı gibi işlerde kullanılan telehandlerlar, her türlü malzemenin istiflenmesine olanak sağlıyor. Çelik yapı elemanlarını taşımak ve monte etmek için de kullanılabiliyor.

Telehandlerların yoğun olarak kullanıldığı diğer bir sektör olan tarımda ise saman balyaları gibi büyük ölçekli yükleri taşımak ve depolamak son derece kolaylaşıyor ve hızlanıyor.

Fabrikalar, depolar ve lojistik merkezleri gibi endüstriyel tesislerde, malzeme taşıma işlemlerinde de telehandlerlar sıkça kullanılıyor.

Telehandlerlar, rüzgâr ve güneş enerji santrallerinde telehandlerlar kule parçalarını taşımak için kullanılıyor.

Zorlu koşullara hazır dayanıklı şasi ve güçlü çekiş

Zoomlion, Türkiye pazarına öncelikli olarak ZTH2506 (6 metre/2,5 ton), ZTH3507 (7 metre/3,5 ton) ve ZTH3513 (13 metre/3,5 ton) modellerini sunuyor.

Dayanıklı şasisi ve 4x4 güçlü çekiş sistemi sayesinde, her türlü zorlu arazi koşullarında dahi yüksek kapasite ve kesintisiz bir operasyon sağladığı vurgulanan yeni serinin bu 3 modelinde hidrolik silindir tahrikli uzatma sistemi bulunuyor.

Oransal kontrollü elektro-hidrolik kumanda, 10,1 inç ölçülerindeki geniş ekran, ısıtma ve soğutma özellikli klima, USB girişi gibi özellikler kullanımı kolay, konforlu ve keyifli bir iş haline getiriyor.

Standart yüzer çatal ve isteğe bağlı platform, kova, bom ve diğer ataşmanlar müşterilerin farklı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Müşterilerine sunduğu çözümleri her geçen gün çeşitlendiren Zoomlion, İlerleyen dönemde ZTH4518R (18 metre/4,5 ton) ve ZTH4525R (25 metre/4,5 ton) rotasyonlu modellerini de pazara sunmayı planlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina