Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZOOMLION TÜRKİYE, AVANTAJLI ÇÖZÜMLERİNİ DEMO ETKİNLİKLERİYLE MÜŞTERİLERİNE TANITIYOR
ZOOMLION TÜRKİYE, AVANTAJLI ÇÖZÜMLERİNİ DEMO ETKİNLİKLERİYLE MÜŞTERİLERİNE TANITIYOR

ZOOMLION TÜRKİYE, AVANTAJLI ÇÖZÜMLERİNİ DEMO ETKİNLİKLERİYLE MÜŞTERİLERİNE TANITIYOR

Mayıs ayında başlayan demo etkinlikleriyle ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtmaya devam eden Zoomlion Türkiye, 2024 yılında düzenlediği organizasyonlar ile sektörle bir araya geliyor. Adana, Ankara, Hatay, İstanbul, İzmir ve Mersin illerinde düzenlenen demo etkinliklerinde; güç, performans ve dayanıklılık özellikleriyle ZE500G modeli öne çıkıyor.

Zoomlion Türkiye, farklı bölgelerde düzenlediği tanıtım ve organizasyonlar ile makine kullanıcılarıyla bir araya geliyor. Düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgiler veren Zoomlion Kıdemli Satış ve Pazarlama Uzmanı Fırat Bay: “Düzenlediğimiz demo etkinliği ilk aşamada; Adana, Hatay, Mersin, İzmir, Ankara, İstanbul bölgelerindeki müşterilerimizi kapsıyor. Tanıtım organizasyonlarımızla farklı sektörlerdeki müşterilerimize, firmamızı daha yakından tanıtarak satış ve satış sonrası hizmetlerimizde müşterilerimize destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Zoomlion ZE500G, fiyat/performans ürünü olarak dikkat çekiyor

Genel olarak taş ocağı, maden ve mermer ocakları olan müşterileri kapsayan demo etkinliğinde öne çıkarılan Zoomlion ZE500G modeli, ekonomik anlamda fiyat/performans ürünü olması ile müşterilerine çeşitli avantajlar vadediyor. 51.000 kg sınıfında bulunan makinede, orijinal Amerikan Cummins X12S3A375 serisi ve Japon Kawasaki pompa ve Kawasaki Valf grubu buluyor. Zoomlion Türkiye’nin düzenlediği etkinliklerde ZE500G paletli ekskavatörün öne çıktığını vurgulayan Fırat Bay, “Makinenin yürüyüş takımı ve metal aksamının dayanıklı olması, arm, bom ve şasinin ekstra güçlendirilmiş olması, yüksek kopartma kuvveti sunması, aynı zamanda yakıt konusunda kullanıcı dostu olması; ZE500G modelinin demo etkinliklerimizde öne çıkmasında etkili oluyor” sözlerini kaydetti.

Farklı kullanım alanlarına yönelik ürünler sergileniyor

ZE500G modelini öncelikli olarak maden ve mermer ocaklarında konumlandırmayı hedeflediklerini belirten Fırat Bay “Etkinliklerimizde yer alan diğer ZE375G ve ZE335G serisi makinelerimizin daha çok altyapı ve inşaat sektöründe değerlendirilmesi, müşterilerimiz için daha avantajlı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina