Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ZOOMLION 2024 EKSKAVATÖR TÜRKİYE SERVİS TURU BAŞLADI
ZOOMLION 2024 EKSKAVATÖR TÜRKİYE SERVİS TURU BAŞLADI

ZOOMLION 2024 EKSKAVATÖR TÜRKİYE SERVİS TURU BAŞLADI

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de her zaman müşterilerinin yanında olduğunu vurgulayan Zoomlion, Türkiye genelinde 2 ay sürecek olan 2024 Ekskavatör Türkiye Servis turunu başlattı.

Ürün kalitesini müşterilerinden aldığı geri bildirimlerle artırmak, müşteri memnuniyetini ön plana çıkararak Türkiye pazarında Zoomlion marka iş makinelerinin her zaman müşterilerinin yanında olduğunu vurgulamak amacıyla bu sene ikincisi düzenlenen servis turuna firmanın genel merkezinde düzenlenen törenle başlangıç verildi.

Etkinliğin kapsamı ve hedefleri

2 aylık sürecek bu turda, 8 kilit bölgede, 80’i aşkın müşteriyi kapsayacak şekilde ve 150’ den fazla makinenin incelenmesi planlanıyor. Etkinlikte, bilgili yerli ve yabancı teknik servis mühendisleriyle birlikte yerli teknik uzmanlar görev alacak.

Etkinlik hakkında bilgi veren Zoomlion Türkiye Servis Direktörü Harun Altun, hedeflerini şu şekilde açıkladı:

Makinelerimizi kontrol edecek, eksikliklerimizi belirleyerek daha iyi makineler tasarlayacağız. Müşterilerimizle görüşerek onlardan gelen geri bildirimlere göre eksikliklerimizi belirleyeceğiz. Müşteri ihtiyaçlarına göre ve gerekli yedek parçaları önceden belirleyip yedek parça stoğu tutarak müşterilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Müşterilerimizin operatörlerine eğitim vererek iş makinelerimizi tanımalarını sağlayacağız. Bu ve bunun gibi etkinliklerle müşterilerimize daha yakın olmaya çalışacağız.

Satış sonrası hizmet yatırımları kesintisiz sürüyor

Müşterilerinin memnuniyetinin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Harun Altan, “Satış sonrası servis hizmetleri için tüm Türkiye’de tesislerimizi kurmaya devam ediyoruz. Yıl sonunda teknisyen ve servis araçlarımızı artırarak müşterilerimize daha hızlı ve iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Müşterilerimizle her zaman çözüm odaklı olacağız” ifadelerini kullandı.

Son üç yılda, satış sonrası hizmetler kapsamında yaptıkları yatırımlar hakkında da bilgi veren Altan, şunları söyledi:

  • İstanbul satış ofisi, merkez depo ve atölyesinin açılması,
  • İstanbul merkez depoda C tipi antreponun açılması,
  • İzmir’de satış ofisi, atölye ve depo kurulması,
  • Ankara’da satış ofisi, atölye ve depo kurulması, aynı zamanda merkez depo kurulup tüm Türkiye’ye buradan yedek parça sevkiyatının yapılması,
  • Adana’da satış ofisi atölye ve depo kurulumunun yapılması,
  • Trabzon, Diyarbakır, Samsun ve Antalya’da atölye, yedek parça ve satış ofislerinin kurulması,
  • İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Adana, Trabzon ve Samsun’da gezici servis elemanlarımızla 48 servis aracımızla müşterilerimize servis vermekteyiz.
  • Servis hattı kurularak müşterilerimizin telefonla servis ve yedek parça talep etmelerini sağladık.
  • Zoomlink mobil uygulaması ile Türkiye’de bir ilki başararak, müşterilerin makinelere bir telefon kadar yakın olarak Zoomlink uygulaması ile yedek parça talepleri, servis talepleri, makinenin konumu, çalışma saati vb. gibi hizmetleri telefonla almalarını sağladık.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina