Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - YENİ ZOOMLION KULE VİNÇLER İSTANBUL VE ANKARA’DAKİ LANSMANLARLA TANITILDI
YENİ ZOOMLION KULE VİNÇLER İSTANBUL VE ANKARA’DAKİ LANSMANLARLA TANITILDI

YENİ ZOOMLION KULE VİNÇLER İSTANBUL VE ANKARA’DAKİ LANSMANLARLA TANITILDI

Zoomlion Türkiye, 6 ve 8 Mart 2024 tarihlerinde İstanbul ve Ankara’da, sektörün önde gelen firma yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen lansman törenleriyle, en son teknolojiyle donatılmış yeni kule vinç modellerini Türkiye pazarına sundu.

Zoomlion Türkiye Kıdemli Pazarlama Uzmanı Melek Çiloğlu'nun karşılama konuşmasıyla başlayan lansman töreninin açılış konuşmasını yapan Zoomlion Grup Eş Başkanı ve Kule Vinç Grubu Genel Müdürü Tang Shaofang, kule vinç grubunun stratejisini ve hedeflerini açıkladı. Zoomlion Türkiye Genel Müdürü Keyyum Abduwaki de yaptığı konuşmada şirket kuruluşu ve Türkiye yapılanması hakkında bilgi verdi.

Zoomlion kule vinç grubu tanıtım videosunun ardından kule vinç grubu Genel Müdür Yardımcısı Philip YU, yeni kule vinç modelinin özellikleri ve kullanıcılara sağladığı avantajlar hakkında bir sunum yaptı ve lansmana özel kampanyalarını duyurdu.

Etkinlik boyunca davetliler uzaktan kumanda edilebilen vinç operatör konsolu ile 5 boyutlu olarak Çin’deki yeni kule vinci kullanmayı deneyimledi.

Yılın en çok alım yapan müşterilerine ödüllerin takdim edildiği lansman törenlerinde, yakın zamanda sipariş veren müşterilerle de imza töreni gerçekleştirildi.

“Güvenilecek, uzun vadeli bir ortak”

Zoomlion’un ürün teknolojisindeki yenilikleri, akıllı üretim yükseltmelerini ve küresel gelişmeleri takip ettiğini belirten Tang Shaofang, 60 yıllık tecrübe birikimi ve bugüne kadar teslim ettikleri 200 binden fazla kule vinç ile sektörün küresel anlamda lider markaları arasında ön plana çıktıklarını kaydetti.

Zoomlion’un güvenilecek, uzun vadeli bir ortak olduğunu vurgulayan Tang Shaofang, Türkiye’deki faaliyetleri hakkında şunları söyledi: “Eylül 2022'de Türk hükümeti, 1 milyondan fazla insan için güvenli ve konforlu yeni evler inşa etmeye odaklanan, bir ulusal konut proje planını resmi olarak başlattı. Dünyanın önde gelen kule vinci üreticisi Zoomlion, "Büyük Ev İnşaatı" planı için yüksek kaliteli ekipman ve hizmetler sağlamayı ve Türkiye'nin inşaatına katkıda bulunmayı taahhüt eden profesyonel bir ekibi derhal Türkiye pazarına gönderdi.

Şubat 2023'te Türkiye'de 7,8 büyüklüğünde bir deprem yaşandı ve milyonlarca insan yerinden oldu. Zoomlion hızlı bir şekilde müdahale etti ve depremden etkilenen bölgeye derhal bir kurtarma ekibi göndererek 30'dan fazla hayatta kalan kişiyi başarıyla kurtardı. Ardından gelen deprem yeniden inşa çalışmasında Zoomlion ve ortakları gece boyu yoğun bir çalışma yürüttüler ve yalnızca birkaç ay içinde yüzlerce kule vinci teslim ederek deprem bölgesinin yeniden inşasında önemli rol oynadılar.”

Zoomlion’un kule vinçlerinde dijital ve akıllı yapay zekâ teknolojileri de geliştirilmeye devam ettiğini vurgulayan Tang Shaofang, “Uzaktan yönetim ve kendi kendini organize eden ağ teknolojisi sayesinde, uzaktan hata ayıklama, uzaktan güvenlik denetimi ve uzaktan sağlık denetimi gerçekleştirerek ekipman yönetimimizi daha akıllı ve akıllı hale getirebiliriz. Pek çok fonksiyonel teknoloji Çin pazarında olgun bir şekilde uygulandı ve yakında Türkiye'de de tanıtılacak. Zoomlion kule vinçlerini geleceğe en hazır ortağınız haline getirmek için yenilik yapmaya ve teknolojiye öncülük etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Demir üçgen" ile Türkiye’deki müşterilere en hızlı ve güvenilir hizmet

Zoomlion Kule Vinç Ürün Grubu, Türkiye'de pazarlama, hizmet ve Ar-Ge'den oluşan "demir üçgen" içerisine uzman mühendis ve teknik ekibini yerleştirerek, müşterilerine en hızlı ve güvenilir hizmeti sunmayı ilke ediniyor.

2008 yılında Türkiye pazarına giriş yapan Zoomlion Kule Vinç grubu özel tasarımlı modelleriyle kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Zoomlion kule vinçlerin "üst düzey, akıllı ve yeşil" ürün konseptiyle kullanımının güvenli ve uzun ömürlü olduğu belirtiliyor.

Ürünlerin taşınması için en az araca, en hızlı kuruluma, en verimli kullanıma ve en kolay bakıma sahip olmasının, tüm yaşam döngüsü boyunca kullanıcılara maliyet avantajı sunduğu vurgulanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina