Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - YENİ CASE 321F YÜKLEYİCİYLE HER ALANDA YÜKSEK PERFORMANS
YENİ CASE 321F YÜKLEYİCİYLE HER ALANDA YÜKSEK PERFORMANS

YENİ CASE 321F YÜKLEYİCİYLE HER ALANDA YÜKSEK PERFORMANS

Case İş Makineleri, yeni 321F Kompakt Lastikli Yükleyici modeli ile hafif segment iş makineleri segmentinde, müşterilerine birçok yenilikçi özellik ve yüksek performans vadediyor.

Temelleri 1842 yılında atılan CASE, başta tarım ve iş makineleri olmak üzere geniş bir ürün yelpazesiyle çözüm sağlıyor. Firma iş makineleri segmentindeki ilk dört çeker W9 Serisi Lastikli Yükleyicilerini 1958 yılında piyasaya sunmuştu.

Geçen yıllar içerisinde kendine her zaman yenilik katan CASE, 2023 yılı itibariyle kompakt lastikli yükleyici ürün segmentinde, yeni F Serisini müşterileriyle buluşturdu. 21F, 121F, 221F ve 321F modellerini kapsayan F serisinin en büyüğü olan 321F, Türkiye iş makineleri pazarına sunuldu.

Özellikle operatör ergonomisini maksimize eden özellikleriyle dikkat çeken yeni 321F Kompakt Lastikli Yükleyici, optimize edilmiş ölçüleri sayesinde çok amaçlı kullanım imkânı sağlıyor.

Faz 5 egzoz emisyonunu SCR’siz sağlayan yeni nesil FPT motor

Yeni CASE 321F Kompakt Lastikli Yükleyicide, önde gelen global motor üreticisi ve aynı zamanda kardeş şirket olan FPT tarafından üretilen, Faz 5 egzoz emisyon standartlarında dizel motor bulunuyor.

Yüksek verim ve düşük egzoz emisyonunu bir arada sağladığı vurgulanan FPT motorun, Common Rail yakıt enjeksiyon teknolojisiyle minimum yakıt tüketimi sağladığı belirtiliyor.

SCR sistemi olmaksınız, dolayısıyla adblue sıvısı kullanmadan Faz 5 emisyon seviyesini yakalayabilen 321F, operasyon kolaylığı ve düşük işletme maliyetiyle kullanıcılara avantaj sağlıyor.

Son teknoloji özellikler operatörün parmağının ucunda

Yeni EVO Serisi 321F Kompakt Lastikli Yükleyici modelinde, yeni teknolojilerle donatılmış, üst segment operatör kabini bulunuyor. 71 dB’lik oldukça düşük kabin içi ses seviyesi sayesinde uzun süreli çalışmalarda operatörün duyduğu rahatsızlık minimize ediliyor. Mükemmel kullanım tecrübesi ve maksimum ergonomi için tasarlanmış olan kabin, tüm özelliklerin kullanımını tek bir alanda toplayan tasarıma sahip bulunuyor. Bu özelliklerden bazıları şu şekilde sıralanıyor:

YOL MODU: Hidrolik aksamın kullanılmadığı yolda ilerleme durumunda, kazaları önlemek için tek tuşla YOL MODU’na geçerek tüm hidrolik aksam kilitlenebiliyor.

KAZMA/BOŞALTMA/İLERLEME MODLARI: Hafızaya alınan işlem sayesinde joystick kolu kullanılmadan kazma veya boşaltma konumuna gelen yükleyici kol ve vites seçimi olmadan hafızaya alınan hız değerine ulaşma, minimum eforla maksimum iş performansı sağlıyor.

FNR: Joystick üzerine yer alan FNR düğmesi sayesinde ileri-geri hareketi rahatlıkla sağlanabiliyor.

SÜRÜŞ KONTROLÜ: Kepçe boş veya yüklüyken her türlü arazide yükleyicinin sürüş rahatlığını artıran, isteğe bağlı bir özellik olan sürüş kontrolü, çalışma esnasında daha seri çalışma imkânı sağlayarak üretkenliği ve operatör konforunu artırıyor.

STANDART/YÜKSEK HIZ MODLARI: 321F modelinde joystick üzerindeki tek bir düğme ile standart veya yüksek ilerleme hızlarına erişilebiliyor.

ECO MODU: İşletme maliyetlerinde önemli bir yeri olan yakıt tüketimini azaltabilmek adına 321F Kompakt Lastikli Yükleyici, ECO moduna sahip bulunuyor. İlerleme ve yükleme/boşaltma operasyonlarında ECO modu sayesinde yakıt sarfiyatı azaltılıyor ve optimum motor devrinde tüm işler gerçekleştirilebildiği için operatör daha az gürültüye maruz kalmış oluyor.

Çalışma alanında ev güvenliği ve rahatlığı

Son derece düşük olan 71 dB’lik kabin içi ses seviyesi sayesinde, uzun süreli çalışmalarda operatörün duyduğu rahatsızlık minimize ediliyor.

Hava süspansiyonlu koltuk, operatör yorgunluğunu en az seviyeye indirerek, verimliliğe önemli ölçüde katkı sağlıyor. Bunun yanı sıra ağırlık ayarı, sırtlık ayarı gibi ince ayarlar sayesinde de kişiye özel ergonomi sağlanıyor. Pozisyonu ayarlanabilen direksiyon sayesinde operatörün kullanım konforu arttırılıyor.

Standard klimalı kabin, gün boyu kesintisiz çalışma olanağı sunarak üretkenliği en üst seviyeye taşıyor. ROPS/FOPS güvenlik sertifikalı kabin, operatör güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor.

Birçok alanda, çok amaçlı kullanım

Yeni 321F Kompakt Lastikli Yükleyici optimize edilmiş ölçüleri, gelişmiş özellikleri ve performansı ile açık ocak işletmeleri, endüstriyel tesisler, tarım, alt yapı, inşaat, geri dönüşüm ve kiralama gibi birçok alanda, çok amaçlı olarak kullanılabiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina