Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - WIRTGEN GROUP, PAVING EXPO 2024'TE ÇIĞIR AÇAN TEKNOLOJİLERİYLE SAHNE ALACAK
WIRTGEN GROUP, PAVING EXPO 2024'TE ÇIĞIR AÇAN TEKNOLOJİLERİYLE SAHNE ALACAK

WIRTGEN GROUP, PAVING EXPO 2024'TE ÇIĞIR AÇAN TEKNOLOJİLERİYLE SAHNE ALACAK!

Wirtgen Group, 22-24 Ekim 2024 tarihlerinde São Paulo, Brezilya’da düzenlenecek Paving Expo 2024’te, yol yapımında yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerini sergileyecek. John Deere ile birlikte fuarda 59 numaralı stantta yer alacak olan şirket, en son makine teknolojilerini ve dijital çözümleri tanıtacak. Ziyaretçilerle birebir diyaloga da önem veren grup, “Müşterilerimize Yakın” sloganıyla hareket edecek.

Sergilenen ürünler arasında, Wirtgen’in kompakt freze makinesi W 150 F, Vögele’nin SUPER 1300 asfalt serme makinesi ve Hamm’ın HC 200 P ile HD 14 VT kompaktörleri yer alacak. Ayrıca John Deere’in yeni JD 524P tekerlekli yükleyicisi de fuarda ilk kez tanıtılacak.

Fuarda ayrıca dijitalleşmenin yol yapımındaki rolü üzerine odaklanılacak. John Deere Operations Center™ platformu ve Ciber’in karbon ayak izini hesaplayan Green Road Advisor yazılımı gibi yenilikler de sunulacak. Teknik sunumlarda ise yol yapımında sürdürülebilir yöntemler ve elektronik tesviye sistemlerinin verimli kullanımı üzerine bilgi paylaşılacak.

Bu etkinlik, hem sürdürülebilir çözümler hem de yenilikçi teknolojilerle yol yapım sektöründe yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina