Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - TSM GLOBAL, BURSA TARIM FUARI'NDA ÇİFTÇİ VE BESİCİLERLE BULUŞTU
TSM GLOBAL, BURSA TARIM FUARI'NDA ÇİFTÇİ VE BESİCİLERLE BULUŞTU

TSM GLOBAL, BURSA TARIM FUARI'NDA ÇİFTÇİ VE BESİCİLERLE BULUŞTU

TSM Global, 8-12 Ekim 2024 tarihleri arasında Bursa Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Burtarım 21. Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda; Sumitomo ekskavatörler, Yanmar mini ekskavatör, mini lastik tekerlekli yükleyici, mini damper ve Hyster forkliftlerden oluşan geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Dozer bıçağı opsiyonu ile sergilenen Sumitomo SH130-7 paletli ekskavatör, firmanın standındaki en çok dikkat çeken ürünler arasındaydı. Yüksek verimli motoru ve Sumitomo’ya özel olarak tasarlanmış hidrolik sistemi sayesinde, yüksek verimlilik ve üstün performans sunduğu vurgulanan bu ekskavatör, arazi düzenlemeden kanal temizliğine, kök sökümüne kadar tarım sektörünün çeşitli ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.

Yanmar ürün grubunda yer alan mini ekskavatörler, bahçe düzenlemelerinden peyzaj işlerine, teraslama, ormancılık, sulama ve altyapı çalışmalarına kadar geniş bir kullanım alanı sunuyor. Çeşitli ataşmanlarla (tırmık, burgu kompaktör, tesviye kovası, riper vb.) donatılabilen Yanmar mini ekskavatörler, sağlam yapısı, üstün tasarımı ve genişleyebilir dozer bıçağı ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Stantta sergilenen Yanmar V80 belden kırmalı mini lastik tekerlekli yükleyici de açılır-kapanır kova ve forklift çatalı ile özellikle besicilerin ve çiftlik sahiplerinin beğenisini kazandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina