Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - TEKŞAN MAKİNE FİLOSUNU TEREX ARAZİ TİPİ VİNÇ İLE GÜÇLENDİRDİ
TEKŞAN MAKİNE FİLOSUNU TEREX ARAZİ TİPİ VİNÇ İLE GÜÇLENDİRDİ

TEKŞAN MAKİNE FİLOSUNU TEREX ARAZİ TİPİ VİNÇ İLE GÜÇLENDİRDİ

Türkiye’de pek çok marka projede çalışan ve hali hazırda İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerde alt ve üst yapı projelerinde faaliyetlerini sürdüren Tekşan Makine Mühendislik A.Ş., makine yatırımlarında TSM GLOBAL ile iş birliğine devam ediyor.

Daha önce makine parkına dahil ettiği Yanmar mini ekskavatörünün ardından arazi tipi vinç yatırımını da bir TSM GLOBAL markası olan Terex RT’den yana kullandı.

2023 yılından itibaren Türkiye temsilciliğini TSM GLOBAL’in yaptığı Terex RT arazi tipi vinçleri tercih etme süreci hakkında konuşan Tekşan Makine Genel Müdürü Levent Tekşan,

Yıllara dayanan bir tecrübe ve birikime sahip Tekşan Makine bu bilgi, birikim ve tecrübesi ile gelecek yatırımlarını da sürdürmektedir. Bu kapsamda firmamız ihtiyacı olan arazi tipi vinç arayışımız oldu. Pek çok firma ile temas kurmakla birlikte ihtiyacımızı tam anlamıyla karşılayan gerek teknik kapasitesi gerek verimliliği ve gerekse satış sonrası hizmetleri ile doğru bir marka seçmeliydik. TSM GLOBAL ve Terex RT bu noktada doğru tercih oldu. Tıpkı diğer çözüm ortaklarımız gibi TSM GLOBAL’in de firmamızın gelecek yatırımlarında önemli işlere imza atarken yanımızda olacağından eminiz” diye konuştu.

Ağırlıklı olarak alt yapı projeleri olmak üzere inşaat projeleri, montaj işleri gibi pek çok projede faaliyet gösterdiklerini belirten Levent Tekşan, hali hazırda yoğun olarak Tuzla Aydınlı ’da kapsamlı bir sanayi sitesi projesinde çalıştıklarını kaydetti.

Terex RT’nin TRT100US modeli ile önemli bir hız ve güç elde ettiklerini kaydeden Levent Tekşan, projelerin güvenli ve verimli tamamlanması adına bu gücü ve hızı arkalarına almaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Yüksek taşıma kapasitesi ile en zorlu zemin şartlarında dahi yüksek verimle çalışan Terex RT’nin ileri teknolojisine duydukları güveni ifade eden Levent Tekşan, “Hızlı ve güçlü bir ekibiz. Bu ekibi yine hızlı ve güçlü ekipmanla donatıyoruz. Terex RT bu anlamda önemli bir adım oldu bizler için” dedi.

Zorlu zeminler için tasarlandı

90 ton yük kapasitesine sahip olan Terex RT TRT100US modeli, 47 metreye uzanan 5 bölümlü ana bomu ve 66 metreye ulaşan maksimum yüksekliği ile yüksek performans sunuyor. 225 hp’lik güçlü Cummins QSB6.7 StageV motorun çevre dostu olmakla birlikte düşük yakıt sarfiyatı sağladığı belirtiliyor.

Bozuk ve zorlu zeminler için tasarlanan TRT100US, yüklü hareket kabiliyeti, düşük dönüş yarıçapı, üstün güvenlik özellikleri ile de dikkat çekiyor. Operatör güvenliği ve konforunu önceleyen TRT100US’in kabini hareketli ve geniş görüş açısı sunuyor. Operatörün oturduğu yerden tüm çevreye hâkim olmasını sağlayan bu tasarımı ile TRT100US, iş güvenliği ve verimliliğe önemli katkı sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina