Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - SNH İnşaat, Ankara’nın kalbindeki projesinde Wirtgen Group’a güveniyor
SNH İnşaat, Ankara’nın kalbindeki projesinde Wirtgen Group’a güveniyor

SNH İnşaat, Ankara’nın kalbindeki projesinde Wirtgen Group’a güveniyor

Ankara şehir trafiğinin en yoğun olduğu bölgelerden birisi olan Şehit Savcı Mehmet Kiraz Bulvarı’nın yıllık ortalama Günlük Trafik (YOGT) değeri 46.918 aracı buluyor. Bulvar üzerinde Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Adalet Akademisi gibi ülkemizin önemli kurumları yer alıyor.

SNH İnşaat A.Ş. tarafından inşası devam etmekte olan “Ankara-Bala Ayrımı-İncek Bağlantı Yolu Köprülü Kavşağı” projesi bölgeye nefes aldıracak. Proje kapsamında kurumların bağlantılarının mevcut hemzemin kavşak üzerinden sağlanması, trafik yoğunluğunun azaltılması ve transit trafik akışının sağlanması için farklı seviyeli kavşak yapılması amaçlanıyor.

Proje, Ankara-Bala (KM0+750-07 arası) 1x3 + 1x4 şeritli bölünmüş yol ve platform genişliği 28,75 metre olarak inşa ediliyor. 1,5 km uzunluğundaki projede kapsamında 96.000 ton BSK kullanılacağı belirtiliyor.

SNH İnşaat, yapım süresi kısıtlı olan bu önemli projede çözüm ortağı olarak seçtiği Wirtgen Group’un sunduğu iş makinelerine ve satış sonrası hizmet desteğine güveniyor.

En ufak pürüzlere dahi tahammül olmayan bu önemli projede Vögele marka finişerlerde Wirtgen Group’un müşterilerine sunduğu Multi-Plex sistemi kullanılıyor.

Projede kullanılan HAMM HD+ 140 VV model tandem silindirleri; mükemmel çevre görüşü, gelişmiş ergonomi, verimli sıkıştırma, yüksek manevra kabiliyeti ve daha fazla şasi kaydırma (yengeç yürüyüş) özellikleriyle dikkat çekiyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina