Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - PERSONEL YÜKSELTİCİ PLATFORM SEKTÖRÜ’NDE PLATFORM GÜNLERİ 2024 HEYECANI BAŞLADI
PERSONEL YÜKSELTİCİ PLATFORM SEKTÖRÜ’NDE PLATFORM GÜNLERİ 2024 HEYECANI BAŞLADI

PERSONEL YÜKSELTİCİ PLATFORM SEKTÖRÜ’NDE PLATFORM GÜNLERİ 2024 HEYECANI BAŞLADI

Personel Yükseltici Platform sektörünün Türkiye’deki çatı kuruluşu PLATFORMDER tarafından düzenlenen ve HYBRİD İLETİŞİM tarafından organize edilen Platform Günleri organizasyonun dördüncüsü, 19-20-21 Eylül 2024 tarihlerinde, İstanbul Tuzla’daki Autodrom İstanbul tesislerinde gerçekleştirilecek.

Üretici firmalar, distribütörler, kiralama firmaları, finans kuruluşları, destek ürün ve hizmet sağlayıcıları ve nihai kullanıcılar, İstanbul’un prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapan adresi Autodrom İstanbul’da bir araya gelecek.

IPAF, bu yıl da etkinliğin Uluslararası Resmi Destekçisi oldu. 1983 yılında kurulan Uluslararası Platform Federasyonu (IPAF), platformların verimli ve güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla küresel anlamda çeşitli faaliyetler gösteriyor. Platformder ile yaptıkları iş birliği ile IPAF, bu etkinliğin Uluslararası Resmi Partneri olmayı sürdürecek.

Uluslararası sektörel yayın grupları VertikalNet, Cranes&Access ve Kran&Bühne etkinliğin medya sponsorları arasında yer alıyor. Türkiye’den Platformdergi ve Forum Makina’nın desteklediği organizasyona; Rusya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden de sektörel yayın grupları destek verecek.

“Sektör bu etkinliği çok benimsedi”

Platformder Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Kenan Aydın; “Derneğimizin kurulduğu gün Genel Kurul’daki söylemimizin 4.defa gerçekleşecek olması, bizleri çok memnun ediyor. Sektörümüz ve temas ettiği tüm paydaşlar bu etkinliği çok benimsedi. Öyle ki diğer istifleme sektörleri bile bu etkinlikte olmak için sıraya giriyorlar” ifadelerini kullandı.

Yüksekte güvenli bir şekilde çalışmanın, hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Kenan Aydın, “Yüksek yerlerde çalışırken güvenlik önlemlerine uyulması, çalışanların sağlığı ve güvenliği için kritiktir. Bu kapsamda etkinliğimiz; güvenlik, etkin çalışma, geniş alana erişim, verimlilik, tasarruf, iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygunluk, uygulama çeşitliliği ve yüksekte güvenli çalışma başlıklarında tüm paydaşların ihtiyaçlarını karşılıyor” dedi.

“Uluslararası ilginin artması yerli üreticiler açısından büyük fırsat”

Sektörün Türkiye’deki tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Platform Günlerine bu yıl uluslararası ilginin daha fazla olacağını belirten Aydın;

2023 yılındaki etkinlikte, üyemiz olan distribütör firmaların üst düzey yetkilileri de vardı. Kendileri böyle bir pazarı yerinde bizzat görmeleri çok etkileyici olmuştu. Bu yıl yapacağımız etkinlikte de bunu mutlaka göreceğiz. Özellikle uluslararası sektörel yayınların etkinliğimize destek veriyor olması, katılımı olumlu yönde etkileyecektir. Bu yerli üreticilerimiz için de büyük bir fırsat. Kendilerini dış pazarlara açmak adına önemli iş birlikleri kurabileceklerdir.

Her geçen yıl artan katılımcı sayısı bizlerin etkinliğin yerini büyütmeye doğru itiyor. Bu konuda önümüzdeki dönemde yerimizi büyüterek, istifleme grubundan da katılımcıları almayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina