Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - NUH BETON İLK MEİLLER DAMPERLERİNİ TESLİM ALDI
NUH BETON İLK MEİLLER DAMPERLERİNİ TESLİM ALDI

NUH BETON İLK MEİLLER DAMPERLERİNİ TESLİM ALDI

Kökleri 1850’li yıllara kadar uzanan Almanya merkezli damper üreticisi Meiller, Türkiye'nin önde gelen hazır beton firmalarından Nuh Beton'a 2 adet 23 metreküp kapasiteli damper teslimatı gerçekleştirdi. Bu teslimat, Meiller ve Nuh Beton arasında gerçekleştirilen ilk iş birliği olma özelliğini taşıyor.

Nuh Beton’un İstanbul’daki genel merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Nuh Beton Satın Alma Müdürü Kürşat Savaş, Meiller ile gerçekleştirilen iş birliğinin önemini vurgulayarak, "Meiller'in yüksek kaliteli ürünleri ve profesyonel hizmet anlayışı ile iş birliğimizin çok verimli olacağına inanıyoruz" dedi.

Meiller Bölge Satış ve SSH Müdürü Mert Benli de yaptığı konuşmada, Nuh Beton gibi sektörünün önde gelen markalarından birisi ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden duydukları memnuniyeti belirterek, “Kalitesini kanıtlamış bir marka olarak sektörde tercih edilen Meiller markası ile müşterilerimize çözümler sunmaya devam ediyoruz. Nuh Beton’un markamızı tercih etmesi, Meiller'in sektördeki gücünü ve kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina