Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - KUZEY İSTANBUL, ASTRA AĞIR HİZMET KAMYONLARIYLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI
KUZEY İSTANBUL, ASTRA AĞIR HİZMET KAMYONLARIYLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

KUZEY İSTANBUL, ASTRA AĞIR HİZMET KAMYONLARIYLA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

Madencilik, hafriyat geri dönüşüm işletmeciliği, gayrimenkul geliştirme ve yatırımları, inşaat taahhüt projeleri, beton, yol alt ve üst yapısı ve asfalt agregası ile beton ve asfalt üretimi alanlarında faaliyet gösteren Kuzey İstanbul A.Ş., yeni yatırımında Astra ağır hizmet kamyonlarını tercih etti.

Kemerburgaz’da bulunan taş ocağında kullanılmak üzere Kuzey İstanbul filosuna dahil olan 10 adet Astra 84.51 serisi ağır hizmet tipi kamyon, yüksek kapasite ve performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Hem agrega üretimi hem döküm işlemlerinin yürütüldüğü oldukça geniş bir alanda çalışan Astra ağır hizmet tipi kamyonlar, zorlu çalışma şartlarında gösterdiği yüksek performans ile üretime önemli katkı sağlıyor.

Kuzey İstanbul A.Ş. Makine ve Araçlar Formeni Hayati Doğan, oldukça yoğun bir tempoda geniş ve zorlu bir arazide çalıştıklarını söyleyerek, “Geniş bir makine parkına sahibiz. Genç bir makine filomuz var ve bu filoyu sürekli güçlü ve genç tutmak bizler için önemli. Filomuza yeni kattığımız Astra ağır hizmet kamyonları da bizim için üretim kapasitesi ve hızımızı artırma anlamında memnun edici bir yatırım oldu. Daha çok yeni olmasına rağmen, ocaktaki performansları bizleri fazlasıyla memnun etti diyebilirim. Gerek düşük işletme maliyeti ve yakıt sarfiyatı, gerekse yüksek kapasitesi ile önemli avantajlar sunduklarını bu kısa sürede gözlemleme, sahadan duyma fırsatı bulduk” dedi.

Yüksek üretim, düşük maliyet

En önemli hedeflerinin, düşük işletme maliyeti ile üretim yapmak olduğunun altını çizen Hayati Doğan, “Firmamızın almış olduğu bu yeni araçlar ile çok daha yüksek verimle ve daha düşük maliyetlerle üretim yapacağımıza eminim” diye konuştu.

Astra ağır hizmet tipi kamyonlarını pazarda duyduklarını ve tamamen ağır hizmet koşulları için üretildiklerini bildiklerini ifade eden Hayati Doğan, “Astra doğuştan ağır hizmet bir kamyon ve bunu size hemen hissettiriyor. Ağır hizmet için özel olarak üretilmiş tüm dünyanın bildiği bileşenlere sahip, optimize edilmiş bir tasarımı var. Bu da kamyona olan güveni daha da pekiştiriyor. Astralarla ilgili şu ana kadar sahadan geri dönüşler fazlasıyla iyi. Üretimde artış, verimlilikte artış bizler için memnun edici bir sonuç” şeklinde konuştu.

“TSM GLOBAL güvenilir bir iş ortağı”

Türkiye temsilciliğini TSM GLOBAL’in yaptığı Astra ağır hizmet kamyonlarının satış sonrası olarak kendilerine güven verdiğini ifade eden Hayati Doğan, “Makineyi alırken pek çok kritere bakılır ve bunlardan biri de elbette satış sonrası hizmetler. TSM GLOBAL bu anlamda bizleri tatmin eden güvenilir bir iş ortağı diyebilirim. Makinelerin çalışmaya başladığı günden bu yana sundukları hizmet ve yaklaşımları bizleri çok memnun etti” dedi.

Şantiyenin zorlu koşullarına değinen Hayati Doğan, “Eğim var, virajlar, inişler, çıkışlar var. Zaman zaman hava koşullarından ötürü ağırlaşan zemin var. Yoğun toz ve yüksek hava sıcaklığı var. Tüm bunlar çalışmayı zorlayan etkenler ve Astra ağır hizmet kamyonların bu ortamda gösterdiği performans çok önemli. Konuştuğumuz şoförler bu anlamda kamyonların performansına dair olumlu dönüşler yaptılar. Bu da bizler için önemli ve memnuniyet verici bir değerlendirme” dedi.

Kuzey İstanbul A.Ş., TSM GLOBAL’den yaptığı 10 adet Astra ağır hizmet tipi kamyon yatırımının yanı sıra 1 adet Terex RT1070 arazi tipi vinç ile 2 adet Ammann ARS150 toprak silindirini de filosuna kattı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina