Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - KJ POWER GENERATOR’DEN YENİLİKÇİ TWIN JENERATÖR SERİSİ
KJ POWER GENERATOR’DEN YENİLİKÇİ TWIN JENERATÖR SERİSİ

KJ POWER GENERATOR’DEN YENİLİKÇİ TWIN JENERATÖR SERİSİ

1996 yılından günümüze enerji sektöründe faaliyet gösteren KJ Power Generator; gelişim ve kalitede süreklilik ilkesi çerçevesinde, uluslararası standartlara uygun olarak 10 kVA’dan 3000 kVA’ya kadar dizel jeneratör setleri üretiyor.

Dünyanın önde gelen ve uluslararası sertifikalara sahip motor ve alternatör markalarını kullanarak üretmiş olduğu dizel jeneratör setlerini, ülkemizdeki ve dünyadaki kamu kurum ve kuruluşları ile önde gelen petrol, bankacılık, konut, telekomünikasyon, gıda, sağlık, savunma sanayi ve eğitim sektörleri gibi birçok sektöre tedarik eden KJ Power Generator, ürettiği dizel jeneratör modellerini 120’den fazla ülkeye ihraç ediyor.

Jeneratör setlerinin yapımında kullanılan kompakt ses izolasyon kabinleri, kumanda ve transfer panosu, ışık kulesi ve senkronizasyon sistemlerinin tasarım ve üretim aşamalarının tümü, KJ Power Generatör’ün yüksek mühendislik donanımı ile üretilerek müşterilere sunuluyor.

Enerji ihtiyaçlarına daha güçlü ve güvenli çözüm

KJ Power Twin Jeneratör Serisi, enerji ihtiyaçlarını iki kat güçlendiren yenilikçi bir jeneratör seti olarak dikkat çıkıyor. Tek şasi üzerine kurulu bu dizel jeneratör seti, sahada hemen kullanılabiliyor ve senkronize çalışarak şebekeye doğrudan bağlanabiliyor. Güvenli ve çok yönlü yapısıyla; hastaneler, havaalanları, veri merkezleri gibi kritik alanlardan inşaat sahaları ve tarım alanlarına kadar geniş bir yelpazede kullanım alanı bulan Twin jeneratörler, kullanım kolaylığı ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

KJ Power Twin Serisi jeneratörlerin avantajları şu 4 başlık altında toplanıyor:

Senkronize Çalışma: Twin jeneratörler, senkronize çalışma özelliğiyle maksimum güvenilirlik sağlıyor ve şebekeye ters veya düz senkron olarak bağlanabiliyor.

Ses Yalıtımı: Geliştirilmiş ses geçirmez kabini ile Twin jeneratörler, şehir merkezlerinde dahi sessiz çalışma imkânı sağlıyor.

Yüksek Güç ve Uzun Çalışma Süresi: Yüksek yakıt otonomisi ve harici tanklar ile performansı artırılabiliyor.

Kullanım Kolaylığı: Tak-çalıştır özelliği ve otomatik yük dağılımı sayesinde kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina