Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK DÜNYANIN EN BÜYÜK İŞ MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ LİSTESİNDE DE YÜKSELİYOR
HİDROMEK DÜNYANIN EN BÜYÜK İŞ MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ LİSTESİNDE DE YÜKSELİYOR

HİDROMEK DÜNYANIN EN BÜYÜK İŞ MAKİNESİ ÜRETİCİLERİ LİSTESİNDE DE YÜKSELİYOR

Dünyanın en büyük iş makinesi üreticilerinin küresel gelirlerine göre sıralandığı Yellow Table listesinin 2024 yılı sonuçları açıklandı. Türkiye’den listede yer alan tek firma olan HİDROMEK, önceki yıla kıyasla 3 basamak yükselerek 44’üncü sıraya yerleşti.

Kurulduğu günden beri, 46 yıldır iş odağını değiştirmeden iş makinesi üreten HİDROMEK’in, kullanıcı odaklı, yenilikçi iş makineleri 6 kıtada 120’den fazla ülkede çalışıyor. Büyüyen ihracat ağı ile daha geniş pazarlara ulaşan HİDROMEK, aynı zamanda genişleyen ürün yelpazesinin yanı sıra otonom ve elektrikli iş makinelerinin geliştirilmesine yönelik AR-GE çalışmaları ile tüm dünyada iş makinesi sektörüne yön veren en önemli üreticiler arasında yer alıyor.

“Yenilikçi vizyonumuzla sektöre yön veriyoruz”

HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Bozkurt, şunları söyledi;

Sektörümüzün en büyük üreticilerinin sıralandığı uluslararası Yellow Table listesinde bu yıl da yer aldığımızı mutlulukla öğrendik. Yenilikçi vizyonumuzla sektöre yön veren bir firmayız. Dünyanın en büyük iş makinesi üreticilerinin belirlendiği “Yellow Table” listesinde yer alan ilk ve tek Türk üreticiyiz. Listeye bugüne kadar toplam 10 kez girme başarısını gösterdik. Bu başarılarımızdan aldığımız güçle küresel sektördeki yerimizi her geçen gün daha da sağlamlaştırıyoruz.

Türkiye’nin en büyük 72. sanayi kuruluşu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl firmaların bir önceki yıla ait üretimden satışlar verilerine dayanarak hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2023 yılına ait sonuçlarına göre HİDROMEK, listede bir önceki yıla göre 44 basamak yükselerek 72’nci sıraya yerleşti.

Bunun yanı sıra, HİDROMEK, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından yine üretimden satışlar verilerine göre hazırlanan “EBSO En Büyük 100 Sanayi Kuruluşu 2023” araştırmasında da bir önceki yıla göre 9 basamak yükselerek 16’ncı sıraya yerleşti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina