Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK ARTAN İHRACATIYLA ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISINI SÜRDÜRÜYOR
HİDROMEK ARTAN İHRACATIYLA ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISINI SÜRDÜRÜYOR

HİDROMEK ARTAN İHRACATIYLA ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISINI SÜRDÜRÜYOR

İş makineleri sektörünün ülkemizdeki lider üreticilerinden HİDROMEK, 2023 yılında ihracatını yüzde 10,8 oranında arttırarak, Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması’nda 159’uncu sıraya yükseldi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan ve firmaların bir önceki yıla ait ihracat performanslarına göre sıralandığı, Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması’nın 2023 yılına ait sonuçları açıklandı.

Türk Hava Yolları’nın yaklaşık 17,5 milyar dolarlık ihracatıyla birinci sırada yer aldığı listede HİDROMEK, 169 milyon doları aşan ihracatıyla bir önceki yıla göre 26 basamak yükselerek 159’uncu sırada yer aldı. HİDROMEK, makine ve aksamları sektörel sıralamasında da 4’üncü oldu.

6 kıtada 120’den fazla ülkede makineleri çalışıyor

Bugün 6 kıtada 120’den fazla ülkede makineleri çalışan HİDROMEK’in başlıca ihracat pazarları arasında; İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Bulgaristan, Polonya, Kazakistan, Tayland, Filipinler, Endonezya, Japonya, Avustralya, Meksika, Şili, Cezayir, Tunus ve Güney Afrika bulunuyor. HİDROMEK, aynı zamanda Japonya’ya karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere gönderilen motor greyderler ile Türkiye’den Japonya’ya ilk iş makinesi ihracatını da gerçekleştirmişti.

İhracat faaliyetlerine ağırlık veren HİDROMEK, ürün yelpazesini genişleterek, geniş bayi ağına yenilerini ekleyerek, mevcut pazarlardaki payını artırarak ve yeni pazarlara ulaşarak küresel endüstrideki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Yurt dışında güçlü bir bayi ağı ile çalışan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi ile satış ve satış sonrası hizmetlerinin yönetimini İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK HCE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN şirketleri ile yürütüyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina