Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK, CAPİTAL 500’DE DE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR!
HİDROMEK, CAPİTAL 500’DE DE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR!

HİDROMEK, CAPİTAL 500’DE DE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR!

Capital Dergisi'nin her yıl düzenli olarak hazırladığı “Capital 500-Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketi” araştırmasının bu yılki sonuçları açıklandı. Şirketlerin bir yıl önceki ciroları baz alınarak hazırlanan listede HİDROMEK, bu yıl 172. sırada yer almayı başardı.

HİDROMEK bu yıl, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 72 ’inci, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin açıkladığı 2023 Yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı Firması Listesi’nde 159’uncu, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından hazırlanan EBSO En Büyük 100 Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 16 ’ıncı ve dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisinin sıralandığı uluslararası Yellow Table Listesi’nde 44’üncü olmuştu.

35 uluslararası tasarım ödülü

6 kıtada 120’den fazla ülkede güçlü makineleri ile çalışan HİDROMEK, dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında yer alıyor. Dördü Ankara’da, biri İzmir’de ve biri de Tayland’da yer alan toplam altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor.

Kullanıcılarına her sahada eşsiz çözümler sunmak isteyen HİDROMEK, AR-GE ve mühendislik çalışmalarıyla ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ürün geliştirme çalışmalarının yanı sıra, Türkiye’de sektörünün sayılı tasarım stüdyolarından biri olan HİDROMEK Tasarım Stüdyo imzası taşıyan çalışmalarla bugüne kadar uluslararası prestije sahip toplam 35 adet tasarım ödülünün de sahibi oldu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina