Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - HİDROMEK bir kez daha dünyanın en büyük iş makinesi üreticileri arasında
HİDROMEK bir kez daha dünyanın en büyük iş makinesi üreticileri arasında

HİDROMEK bir kez daha dünyanın en büyük iş makinesi üreticileri arasında

Dünyanın en büyük iş makinesi üreticilerinin sıralandığı Yellow Table listesinde bu yıl da yerini alan HİDROMEK, listedeki ilk ve tek Türk üretici olma unvanını da korudu.

İş makineleri alanında dünyanın önde gelen basın kuruluşları arasında yer alan KHL Group, her yıl yenilenen ve iş makineleri üreten en büyük firmaların yıllık satış cirosuna göre sıralandığı uluslararası “Yellow Table 2021” listesini açıkladı. 2020 yılı verilerine göre hazırlanan listede bu yıl 49’uncu sırada yer alarak geçen seneye göre yerini bir basamak yükselten HİDROMEK listeye 8’inci kez girme başarısını gösterdi.

“Küresel endüstrideki yerimizi sağlamlaştırıyoruz”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Bozkurt, iş makinesi sektörünün en büyük üreticilerinin sıralandığı uluslararası Yellow Table listesinde bu yıl da yer almaktan duydukları mutluluğu belirterek, “Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, müşterilerimize, bayilerimize, tedarikçilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Genişleyen ürün gamımızla, 80’den fazla ülkeye yayılan bayi ağımız ve 100’ün üzerinde ülkeye yayılan ihracat ağımızla küresel endüstrideki yerimizi sağlamlaştırıyoruz” dedi.

Kuruluşunun 43’üncü yılında 6 kıtada 100’den fazla ülkede makineleri çalışan HİDROMEK’in 2020 yılı sonu itibariyle dünya genelinde satışını gerçekleştirdiği makinelerin sayısı 50 bini aştı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina