Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HASEL, MARBLE İZMİR’DE HYUNDAİ HX SERİSİ İLE DİKKAT ÇEKTİ
HASEL, MARBLE İZMİR’DE HYUNDAİ HX SERİSİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

HASEL, MARBLE İZMİR’DE HYUNDAİ HX SERİSİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

HASEL İş Makinaları, 17-20 Nisan tarihlerinde İzmir Fuar Merkezi’nde düzenlenen İzmir Marble Fuarı’nda maden sektörü ile bir araya geldi. Madencilik alanında kullanılan modellerini sergileyen HASEL, Hyundai HX serisi ekskavatörler ile öne çıkarken, müşterine en güncel çözümlerini sundu.

Bu yıl 29’uncusu düzenlenen, doğal taş sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından olan Marble İzmir Uluslararası Doğal taş ve Teknolojileri Fuarı, mermer sektörünün önemli katılımcılarını ve ziyaretçilerini bir araya getirdi. Fuarda HASEL İş Makinaları’nın distribütörlüğü yaptığı Hyundai HX serisi ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Mermer sahalarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor

HASEL İş Makinaları’nın distribütörlüğünü üstlendiği Hyundai HX serisi ekskavatörler fuarda oldukça dikkat çekti.

49.900 kg çalışma ağırlığındaki Hyundai HX500, Euro 5 emisyon standardındaki 400 hp Cummins x12 motor ile birçok teknik problemin önüne geçerken düşük yakıt tüketimiyle de verimliliği destekliyor. Güçlü motoru, dinamik alt takımı, sektördeki en büyük makara sistemine ve 360 derece kamera ile görüş açısında üstünlük elde eden Hyundai HX500, tüm bu özellikler ile saha ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor.

Ayrıca HX500, nesne algılama sistemi ile dönüş ve çarpma anlarında operatörü ikaz ederek daha güvenli kullanıma destek veriyor. Geniş ve ergonomik kabin ise operatör konforunu destekleyen önemli unsurlar arasında yer alıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina