Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HAMM HAFRİYAT SİLİNDİRLERİNE PRESTİJLİ TASARIM ÖDÜLÜ
HAMM HAFRİYAT SİLİNDİRLERİNE PRESTİJLİ TASARIM ÖDÜLÜ

HAMM HAFRİYAT SİLİNDİRLERİNE PRESTİJLİ TASARIM ÖDÜLÜ

Hamm‘ın HC 110(i) - HC 250(i) altyapı silindirleri, dikkate değer tasarım başarıları için verilen Alman Tasarım Ödüllerinden, "Özel Mansiyon" ödülünü kazandı.

11 ila 25 tonluk bu modellerin sofistike platform konsepti, sessiz ve çevre dostu çalışması, yenilikçi kabin tasarımı ve yüksek düzeyde kullanıcı dostu olmasıyla jüriyi etkilediği belirtiliyor. Bu son ödülle birlikte sıkıştırma uzmanının kazandığı tasarım ödülü sayısı 40'ı aştı.

Uluslararası düzeyde tanınan Alman Tasarım Ödülü, tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Önemli tasarım trendlerini belirleyen bu ödüller; seçkin ürün tasarımı, iletişim tasarımı ve mimariyi onurlandırıyor. On iki farklı ülke ve alandan tanınmış tasarım uzmanlarından oluşan jüri, kazananları seçerken en yüksek standartları belirliyor.

Hamm AG Geliştirme ve Tasarım Başkanı Dr. Axel Römer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Üstün tasarım konusundaki kararlılığımızı teyit ettiği ve ürünlerimizin yenilikçi gücünü vurguladığı için bu ödülden son derece gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina