Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ERTEK’TEN DALAMAN HAVALİMANINA ÖNEMLİ TESLİMAT
ERTEK’TEN DALAMAN HAVALİMANINA ÖNEMLİ TESLİMAT

ERTEK’TEN DALAMAN HAVALİMANINA ÖNEMLİ TESLİMAT

Örümcek vinç ve platform ürünlerinin hem satış hem de kiralaması alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından Ertek Örümcek Vinç, Muğla Dalaman Havalimanı işletmeciliğini yapan YDA İnşaat’a, Easylift RA26HY model örümcek platformunu teslim etti.

Türkiye'nin en yoğun 7. ve uluslararası yolcu bakımından en yoğun 5. havalimanı olarak gösterilen Dalaman Havalimanındaki hizmet operasyonlarının, Easylift RA26HY’nin üstün teknolojisi ve etkileyici performansıyla daha da güvenli ve verimli hale geleceği ifade ediliyor.

En olumsuz koşulların ideal makinesi

26 metre çalışma yüksekliği ve 14,5 metre erişim mesafesine sahip olan RA26HY, eksi 7 metreye kadar olumsuz koşullarda bile çalışabilme özelliği sayesinde; köprü, üst geçit ve yükseltilmiş yol gibi altyapı bakım çalışmaları için de ideal bir makine olarak gösteriliyor. Kubota dizel motor ve lityum pil ile donatılan bu üründe ayrıca Eve Dönüş Sistemi, Otomatik Terazileme, Beyaz Palet ve Easycom Uzaktan Bağlantı Sistemi de bulunuyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Etek Örümcek Vinç Satış ve Pazarlama Müdürü Yusuf Talha Ertek, “Bu teslimat uzun süren planlama ve titiz çalışmaların ürünüdür. Ekip olarak, her aşamada özveriyle çalıştık ve sonunda bu başarılı sonuca ulaştık. Teslimatın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina