Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - BORUSAN CAT’İN MOBİL TANITIM ARACI ŞİMDİ DE PENDİK’TE
BORUSAN CAT’İN MOBİL TANITIM ARACI ŞİMDİ DE PENDİK’TE

BORUSAN CAT’İN MOBİL TANITIM ARACI ŞİMDİ DE PENDİK’TE

Borusan Cat, mobil tanıtım aracında ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor. Araç, 23 Eylül – 25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Pendik’te olacak.

"Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz" şirket amacıyla operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren Borusan Cat, mobil tanıtım aracında ürün ve hizmetlerini tanıtmaya devam ediyor. Daha önce İstanbul Maltepe’de ziyaretçilerini ağırlayan mobil tanıtım aracı, 23 Eylül - 25 Ekim tarihleri arasında Pendik'te konuklarıyla buluşacak.

Ziyaretçiler, alanda sergilenen iş makinelerini yakından inceleyebilecek, demo etkinliklerine katılabilecek ve Borusan Cat’in sunduğu tüm hizmetler hakkında bilgi edinme fırsatı bulacak. 25 Ekim'e kadar mobil tanıtım aracını ziyaret eden tüm konuklar, araç bakım hediyeleri, kur indirimi ve taksit imkanları gibi cazip kampanyalardan faydalanabilecek.

Pendik Kaynarca İş Makinesi Durağı'nda yer alacak mobil tanıtım aracı, Borusan Cat’in müşterilerine yüksek kalite, yüksek kazanç ve yüksek performans vadeden ürünlerini tanıtacak. Ziyaretçiler, etkinlik boyunca Cat CB2.7GC silindir, Cat 313GC ekskavatör, Cat 428 kazıcı yükleyici ve Cat 303.5 mini ekskavatör gibi makineleri yakından inceleme imkânı bulacak. Araç, pazar günleri hariç haftanın her günü 10.00 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

2 Ekim Çarşamba günü ise mobil tanıtım aracı özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Ziyaretçilere birbirinden eğlenceli ve ödüllü yarışmaların sunulacağı etkinlikte, konuklar lezzetli ikramlar eşliğinde keyifli bir akşam geçirecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina