Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - BORUSAN CAT, KIRGIZİSTAN’DAKİ 20. YIL DÖNÜMÜNÜ ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLADI
BORUSAN CAT, KIRGIZİSTAN’DAKİ 20. YIL DÖNÜMÜNÜ ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLADI

BORUSAN CAT, KIRGIZİSTAN’DAKİ 20. YIL DÖNÜMÜNÜ ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLADI

Türkiye'nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da faaliyetlerini sürdüren Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, Kırgızistan’daki faaliyetlerine başlamasının 20. yılını özel bir etkinlikle kutladı.

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te, Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, ABD Bişkek Büyükelçiliği Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Üst Düzey Yöneticisi Jaqueline White Menchaca da katıldı. Şirketin 20 yıllık yolculuğunu ve başarılarını anlatan filmin gösterimiyle başlayan etkinlikte katılımcılar, güne özel olarak hazırlanan bir alanda Borusan Cat’in ürün, çözüm ve hizmetlerini deneyimledi.

"Mükemmeliyete olan bağlılığımız hiç değişmedi”

Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın etkinlikte yaptığı konuşmada, "Borusan Cat olarak Kırgızistan’daki yolculuğumuza 2004 yılında başladık. Bu süre zarfında çok şey değişti: Teknolojiler, pazarlar, yaklaşımlar… Ancak mükemmeliyete olan bağlılığımız hiç değişmedi. Her gün, ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz’ şirket amacımız doğrultusunda müşterilerimizin işlerinin sürekli olarak büyüyebilmesi için en iyi ve en hızlı çözümleri sunma amacıyla çalışıyoruz.

Yıllar içerisinde, müşteriye zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Boom360 uygulaması, Müşteri Değer Anlaşmaları (CVA), Çevrimiçi Yedek Parça Satış Mağazası (PCC) ve makine ve komponentlere ikinci ömrü veren Borusan Cat B’Daha inisiyatifi gibi birçok eşsiz çözümü hayata geçirdik. Bugüne kadar, ürün yelpazemizi genişleterek teknik bakım hizmetleri ve yedek parça temini gibi hizmetler sunmaya başladık ve inşaat ve madencilik endüstrilerinde en iyi sonuçları gösterdik. Borusan Cat olarak, ülkenin ve şirketimizin potansiyeline olan inancımızdan hiç şüphe duymadık ve her zaman geleceğe güvenle baktık. Borusan Cat Kırgızistan olarak, ülkedeki iş pazarında güvenilir bir çözüm sağlayıcı olarak tercih ediliyor ve sektörümüzde öncü olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“En iddialı projeleri hayata geçiren büyük ve güçlü bir ekibin parçasıyız”

Günaydın’dan sonra söz alan Borusan Cat Kırgızistan Ülke Lideri Batyrzhan Serik ise, "Bugün bizim için özel bir gün; şirketimizin 20. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu 20 yıl sürekli büyümenin, zorlukların üstesinden gelmenin ve birçok zaferin yolculuğu oldu. Birlikte attığımız ilk adımlardan, bugün sektöründe saygı duyulan büyük bir şirket olmaya uzanan büyük bir yol katettik.

İş yapış biçimimizde her zaman şu ilkelere bağlı kaldık: Çalışma arkadaşlarımız için güvenli çalışma koşullarını gözetmek, çevreyi korumak ve çalışanların gelişimine sürekli olarak yatırım yapmak. Bugün gururla söyleyebiliriz ki hepimiz, en iddialı projeleri hayata geçiren büyük ve güçlü bir ekibin parçasıyız. Önümüzde daha yeni başarılar ve zaferler olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina