Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - BORUSAN CAT, İŞ MAKİNECİLERİ MOBİL TANITIM ARACINA DAVET EDİYOR
BORUSAN CAT, İŞ MAKİNECİLERİ MOBİL TANITIM ARACINA DAVET EDİYOR

BORUSAN CAT, İŞ MAKİNECİLERİ MOBİL TANITIM ARACINA DAVET EDİYOR

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Borusan Cat, 11 Temmuz 2024’ten itibaren önümüzdeki aylarda çeşitli lokasyonlarda iş makinelerini ve hizmetlerini tanıtmak için Borusan Cat aracında konuklarını ağırlayacak.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacı ile operasyonlarını Türkiye’nin yanı sıra Kafkasya ve Orta Asya’da sürdüren Borusan Cat’in bu organizasyonu kapsamında ziyaretçiler, Borusan Cat mobil tanıtım aracında şirketin benzersiz çözümleri ve özel ürünleri hakkında bilgi alabilecek.

İlk durak İstanbul, Anadolu Yakası

Borusan Cat, “Her sahada senin yanında” mottosuyla hayata geçireceği buluşma etkinliklerinin ilkini İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirecek. Maltepe’de, E5 Karayolu yan yolda, 6 numaralı Maltepe metro istasyonu çıkışında konuklarını ağırlayacak olan firma mobil tanıtım aracında ziyaretçiler; kendi sınıflarında performans, yakıt tüketimi ve teknoloji konularında fark yaratan, Cat 303.5 mini ekskavatör, Cat 428 kazıcı yükleyici ve 313GC ekskavatörü yakından inceleyebilecek ve Borusan Cat’in sunduğu tüm hizmetler konusunda bilgi alabilecek.

1 ay süreyle Maltepe’de kalacak olan Borusan Cat aracı, önümüzdeki aylarda da birçok farklı lokasyonda ziyaretçileri ile buluşacak. Borusan Cat; yüksek kalite, yüksek kazanç ve yüksek performans vaat eden ürünlerini tanıtmak için herkesi Borusan Cat mobil tanıtım aracına davet ediyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina