Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - BEŞİKTAŞ’IN STANDININ ZEMİNİ SANY İŞ MAKİNELERİYLE YENİLENİYOR
BEŞİKTAŞ’IN STANDININ ZEMİNİ SANY İŞ MAKİNELERİYLE YENİLENİYOR

BEŞİKTAŞ’IN STANDININ ZEMİNİ SANY İŞ MAKİNELERİYLE YENİLENİYOR

2023-24 futbol sezonunun ardından organizasyonlara ve bir dizi konsere ev sahipliği yapan Beşiktaş JK’nin İstanbul Dolmabahçe’deki (Beşiktaş Park) Tüpraş Stadyumu’nun bozulan çimlerinin yenileme çalışmaları, Çavdarlar Hafriyat’ın kullandığı SANY mini ekskavatörlerle başladı.

Bu kapsamda çim saha yenileme çalışmalarının ilk aşaması olan eski zeminin kaldırılıp temizlenmesi işlemi, hafriyat alanında faaliyetlerine devam eden Çavdarlar Hafriyat tarafından gerçekleştiriliyor. Çavdarlar Hafriyat, zemindeki tesviye çalışmalarını 4 adet mini ekskavatör ile gerçekleştirirken çalışmada sıfır kuyruk salınımlı 3 adet SANY SY35U tercih ediliyor.

1998 yılında kurulan Çavdarlar Hafriyat, hafriyat başta olmak üzere, kırım, yıkım işleri, bina temel hafriyatı, otoyol ve altyapı işleri gibi birçok alanda çalışmalarına devam ediyor.

Sıfır kuyruklu tasarımıyla sınırlı hareket koşullarında kullanım avantajı sağlayan, 3.860 kg çalışma ağırlığındaki SANY SY35U, saha zemininde verimli ve güvenli bir şekilde çalışıyor.

Bir hafta içinde tamamlanması planlanan tesviye çalışmasının ardından zemin koşulları çim saha için hazır hale gelecek. Yüzey temizleme ve kumlama işlemleri devam eden saha zeminine daha sonra hibrit çim serilmesi planlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina