Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ASKO GLOB ALL’İN DEVELON YÜKLEYİCİ DEMOLARI TÜRKİYE GENELİNDE DEVAM EDİYOR!
ASKO GLOB ALL’İN DEVELON YÜKLEYİCİ DEMOLARI TÜRKİYE GENELİNDE DEVAM EDİYOR!

ASKO GLOB ALL’İN DEVELON YÜKLEYİCİ DEMOLARI TÜRKİYE GENELİNDE DEVAM EDİYOR!

Asko Holding’in iş ve istif makineleri sektöründe faaliyet gösteren kuruluşu ASKO Glob All, Türkiye genelindeki demo aktivitelerine aralıksız devam ediyor. DEVELON DL320-7 model lastikli yükleyici, Bursa’daki iş sahasında görev başındaydı.

Etkinlik süresince operatörler, makinenin performansını ve dayanıklılığını tüm iş süreçlerinde, birebir deneyimleme fırsatı buldu. Makinenin çalışma sahasında bakımı ve doğru kullanımıyla ilgili eğitimler verildi.

Yakıt tasarrufu ön plana çıktı

Demo sürecinde makinenin iyileştirilmiş yakıt tasarrufunun operatörlerden tam not aldığı belirtiliyor. Günümüz zorlu çalışma koşullarında işletmeler için büyük bir avantaj olan düşük yakıt tüketimi, makinenin ön plana çıkan özellikleri arasında yer aldı. Operatörler müşteri sahasında yaptığı demo aktiviteleriyle makinenin yakıt tüketimini, verimliliğini ve performansını ölçümleme fırsatı buldu.

Operatörler, makinanın sağlam yapısının yanı sıra, yakıt ekonomisinin günlük iş yükünde büyük avantaj sağladığını vurguladı. DEVELON DL320’nin, düşük işletme maliyeti ve yüksek manevra kabiliyeti ile iş sahasında verimliliği artırarak yoğun çalışma koşullarında bile üstün performans sunduğu belirtildi.

Etkileyici sürüş ve güvenlik özellikleri

Demo sırasında operatörler, yükleyicinin sürüş konforundan, kabin içindeki ergonomik kontrollerden ve makinenin çevik yapısından oldukça etkilendiklerini dile getirdiler. Makinenin, zorlu arazi koşullarında bile stabilitesini koruyarak, operatörlere güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sunduğu vurgulandı.

Bunun yanı sıra, etkinlik kapsamında ASKO Glob All, DL320-7 için günlük operatör bakımı ve makinenin doğru kullanımı hakkında detaylı eğitimler verdi. Bu eğitimler, operatörlerin makineleri maksimum verimlilikte ve güvenle kullanabilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Eğitim sırasında operatörler, makinenin teknolojik donanımlarını ve bakımlarını öğrenerek, yükleyicinin uzun ömürlü performansını artırmanın yollarını keşfetti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina