Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ASCENDUM MAKİNA, METSO’NUN DÜNYA GENELİNDEKİ EN İYİ BAYİSİ OLDU
ASCENDUM MAKİNA, METSO’NUN DÜNYA GENELİNDEKİ EN İYİ BAYİSİ OLDU

ASCENDUM MAKİNA, METSO’NUN DÜNYA GENELİNDEKİ EN İYİ BAYİSİ OLDU

ASCENDUM Makina, global maden ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Metso Grubu tarafından "Yılın En İyi Bayi Ödülü”ne layık görüldü. Bu prestijli ödülün, dünya genelinde 150'den fazla Metso bayisini geride bırakan ASCENDUM Makina'nın üstün başarı ve performansının tescili olarak gösteriliyor.

Metso Grubu'nun her yıl düzenlediği değerlendirme sürecinde; müşteri memnuniyeti, satış performansı, teknik destek hizmetleri ve yenilikçi çözümler sunma kriterleri dikkate alınarak en başarılı bayiler seçildi. ASCENDUM Makina, bu zorlu kriterleri karşılayarak birinci seçilme başarısını gösterdi.

“Bu ödül özverili çalışmanın bir sonucu”

2024 Yılının En İyi Bayi Ödülü’ne layık görülmekten duydukları büyük memnuniyeti belirten ASCENDUM Makina CEO’su Tolga Polat, “Bu değerli ödüle layık görülmek, ekibimizin özverili çalışmasının ve müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin bir göstergesi” dedi.

Bireysel başarıdan çok takım enerjisine inandıklarını belirten Polat, yapılan işlerin takdir görmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: “Bu ödülü alan büyük bir ekibin parçası olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ödül almak ve yaptığınız işin takdir edilmesi büyük bir motivasyon kaynağı.

“Müşteri odaklı hizmet anlayışı devam edecek”

ASCENDUM Makina'nın sektördeki yenilikçi yaklaşımı, müşteri odaklı hizmet anlayışı ve satış sonrası destek konusundaki üstün performansından ötürü her zaman bir adım önde olduğunu vurgulayan Polat, Metso ürünlerinin tanıtımı ve satışında gösterilen başarılı stratejilerin ödülün kazanılmasında etkili olduğunu belirtti.

Metso Grubu'nun kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile Türkiye'deki müşterilerine üstün çözümler sunmaya devam eden ASCENDUM Makina’nın, bu ödülle sektördeki güçlü konumunu ve gelecekteki başarılarını daha da pekiştireceği vurgulandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina