Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - YENİ XCMG ARAZİ VİNÇLERİNDE ALLİSON ŞANZIMAN STANDART
YENİ XCMG ARAZİ VİNÇLERİNDE ALLİSON ŞANZIMAN STANDART

YENİ XCMG ARAZİ VİNÇLERİNDE ALLİSON ŞANZIMAN STANDART

Dünyanın en büyük üç inşaat makinesi üreticisi arasında yer alan Xuzhou İnşaat Makineleri Grubu (XCMG), Temmuz 2022'den bu yana, yeni XCA400L8 model arazi vinçlerinde Allison 4970 Özel Serisi™ (SP) şanzımanın yüksek performansını sunuyor.

XCMG Vinç Satış Genel Müdür Yardımcısı Ma Qingjie, Allison ile 10 yılı aşkın süredir başarılı bir iş ortaklığı yürüttüklerini belirterek,

60 tonluk vinçlerin ardından önce 100 ve 130 tonluk, ardından şimdi ise 300 ila 500 tonluk yeni arazi tipi vinçlerimizin şanzıman donanımını sağlayan Allison, her zaman yüksek kaliteli ürünlerinin güvenilir performansı sayesinde araçlarımızı destekledi. Hızlı, doğru ve istikrarlı arazi vinçleri geliştirerek sektöre liderlik etmek için Allison ile güçlerimizi birleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

XCMG’nin, Aralık 2021'de sertifikasyon sürecini tamamladıktan sonra 4000 Serisi™’nin güncellenen versiyonu olan 4970SP model Allison şanzımanı entegre eden ilk üretici olduğu belirtiliyor.

Allison 4970SP, yedi ileri ve iki geri vites ile maksimum 597 kilovat güce ve 3.200 Newton metreye kadar torka sahip bulunuyor. Allison tam otomatik şanzımanın, geliştirilmiş sürüş, yokuş çıkma ve manevra kabiliyeti ile araç verimliliğini artırdığı ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina