Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Yeni Yanmar SV60 mini ekskavatör Türkiye'de
Yeni Yanmar SV60 mini ekskavatör Türkiye'de

YANMAR‘dan 6 ton sınıfının yepyeni kompakt gücü;

SV60 paletli ekskavatör

Kompakt iş makineleri sektörünün lider üreticilerinden Yanmar, dünya genelinde büyük beğeni kazanan 6 serisi mini ve midi ekskavatör modellerine bir yenisini daha ekleyerek, SV60 modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

Ülkemizin her geçen yıl gelişmekte olan kompakt makine pazarında, yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün hattı ile hizmet vermekte olan Yanmar’ın; satış, servis ve yedek parça hizmetleri TSM GLOBAL tarafından sağlanıyor. Merkezi Japonya’da olan firmanın, ürün hattında bulunan mini paletli ekskavatör, mini yükleyici, mini lastikli ekskavatör ve mini paletli damper modelleriyle anavatanının yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde de kompakt makine pazarına liderlik ettiği belirtiliyor.

Japonya ve Avrupa’daki fabrikalarında, endüstriyel ve deniz motorlarının yanı sıra, tarım makineleri ve kompakt iş makineleri üretimi yapan Yanmar, tüm ürünlerinde yüksek verim ve ekonomik çalışma ilkesinden ayrılmıyor.

Bu anlayışla tasarlanan yeni SV60 modeli de yüksek verimli Yanmar motoru ve teknolojisi ile dikkat çekiyor. Makinenin 33,4 kw gücündeki 4 silindirli ve turbo şarjlı yeni nesil TNV Yanmar motoru, doğrudan enjeksiyonlu yapısı ile yüksek güç sağlarken performansı ve yakıtı verimini artırıyor. Düşük emisyon seviyesine sahip TNV motoru ile çevreci de olan SV60 ’da otomatik rölanti ve eko modu standart olarak sunuluyor.

Güçlü ve verimli hidrolik sistem

Yanmar’ın kendine has ViPPS hidrolik sistemi ile donatılmış olan SV60’ın, bu sayede performansından ödün vermeden, çoklu hareket kabiliyetine sahip, yüksek çalışma verimi sunduğu belirtiliyor. Üstelik bunu düşük yakıt sarfiyatı ve gereksiz pompa yüklenmesinin önüne geçerek yapıyor. Yüksek performansa sahip bu hidrolik sistem ile en zorlu işlerde dahi yüksek hidrolik performans elde edilebiliyor.

Konfor ve güvenlik standart

Yanmar’ın tüm modellerinde en üst seviyede tutulan operatör konforu ve güvenliği kriteri, yeni seride de aynen devam ettiriliyor. SV60’larda çepeçevre görüş imkânı sağlayan kabin tasarımıyla beraber standart olarak sunulan geri görüş kamerası ile güvenlik en üst seviyeye çıkarılmış. Daha geniş diz mesafesi, ergonomik joystick ve levyeler, yüksek klima gücü, geniş saklama alanları, ayarlanabilir süspansiyonlu koltuk, kaymaz basamaklar, geniş kabin girişi ve mükemmel görüş açısına sahip kontrol panelleri gibi pek çok özellik SV60 ’da sunulan diğer standart özellikler arasında sayılabilir.

Yüksek denge ve stabilizasyon

SV60 ’ın özel X tipi şasi tasarımı, makineye yüksek denge ve stabilizasyon özelliği kazandırıyor. Yükün tamamen yayıldığı ve yere tutunmanın maksimize edildiği bu tasarım ile makine kararlı bir duruş sergilerken, bunu kısa arka çıkıntısı ile pekiştiriyor.

Şehir içindeki dar uygulama alanları için ideal

Yeni SV60 modeli gerek tonajı ve gerekse kompakt tasarımı ile özellikle şehir içi uygulamaları için ideal çözümler sunuyor. 3.680 milimetreye düşen ofset dönüş çapı ile özellikle akan trafikte fazladan şerit kapatmadan çalışma imkânı sunuyor.

Dar şehir içi uygulamalarında yüksek kapasite gerektiren işlerde çalışabilen SV60, altyapıda kullanılan boru gibi 1 tona kadar muhtelif ekipmanların taşınmasına imkân sağlıyor. Makinenin bu yeteneğini düşük yük merkezi, mükemmel şasi ve dengesine borçlu olduğu vurgulanıyor. Ayrıca, ViPPS hidrolik sistemin ürettiği güç ve verim de SV60’ın performansını arttıran diğer önemli bir özellik olarak gösteriliyor.

Kolay bakım ve servis imkânı

Yanmar’ın tüm mini ekskavatörlerinde sunduğu kolay bakım ve servis erişilebilirliği SV60 modelinde de kendini gösteriyor. Tüm komponentlere yer seviyesinden kolay erişim imkânı sunan ideal tasarımı sayesinde SV60’ın günlük bakımlarını operatör kolaylıkla yapabiliyor. Günlük bakımların yanı sıra periyodik bakımların da kolaylıkla yapılabildiği Yanmar SV60’larda bakım ve servis duruş süreleri de kısaltılmış. Arttırılmış servis aralıkları ile SV60’ın verimliliği daha da üst seviyelere taşınıyor.

Yaygın servis ağı

Yanmar‘ın Türkiye ve çevre ülkeler iş ortağı olan TSM GLOBAL, ülkemiz genelinde yaygın bölge ve servis yapılanması ile müşterilerine 7/24 hizmet sunuyor. Gezici servis araçları yerinde servis ile duruşun önüne geçerken, yüksek parça bulunurluğuna sahip tedarik zinciri ile Yanmar mini ekskavatörlerin sahada ihtiyacı olan tüm parçalara hızlıca erişmesi sağlanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina