Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Temsa İş Makinaları’ndan servis hizmetlerinde devrim yaratacak yenilik!
Temsa İş Makinaları’ndan servis hizmetlerinde devrim yaratacak yenilik!

Temsa İş Makinaları’ndan servis hizmetlerinde devrim yaratacak yenilik!

Artırılmış gerçeklik teknolojisiyle donatılan sahadaki Temsa İş Makinaları teknik ekipleri, merkezdeki uzmanların desteğiyle sorunları daha hızlı tespit edebiliyor ve çözüm sağlayabiliyor.

Dünyanın önde gelen iş ve maden makinaları üreticisi Komatsu’nun, 1983 yılından bugüne ülkemizdeki distribütörlük faaliyetlerini yürüten Temsa İş Makinaları, teknoloji ve inovasyona yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Hizmet kalitesini her geçen gün daha da yükselterek müşterilerine üstün fayda sağlama hedefi ile büyüyen Temsa İş Makinaları, teknolojik yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Artırılmış gerçeklik teknolojisini satış sonrası hizmetlerine entegre eden firma, bu sayede sektörde bir ilke daha imza atarak sahadaki teknik ekibin gücüne teknik merkezlerde bulunan Komatsu uzmanlarının gücünü de ekliyor.

“Komatsu kullanıcılarının işlerine değer katıyoruz”

Artırılmış gerçeklik gözlüğü sayesinde sahadaki teknisyenler, Temsa İş Makinaları Teknik Merkezleri’ndeki uzmanlarla anlık ve canlı olarak görüntülü bağlanabiliyor. Bu teknoloji sayesinde sahadaki teknisyenin makina üzerinde incelediği her görüntü ve ses anlık olarak Komatsu teknik merkezine ulaştırılıyor. Merkezdeki uzmanlar sahadaki teknisyenin gözünden makinayı inceleyebilirken aynı zamanda sahadaki teknisyenler de bu teknoloji aracılığı ile teknik merkezdeki uzmanların bilgisayarındaki görüntülere ulaşabiliyor. Uzmanların teşhisi ve teknisyenlerin müdahalesini bir araya getiren bu sistem ile Temsa İş Makinaları, Komatsu iş makinalarının sahadaki çalışmalarının sürekliliğini sağlıyor.


Konuyla ilgili görüş bildiren Temsa İş Makinaları İş Makinaları Satış Sonrası Hizmetler Ülke Müdürü İsmail Öner; “Temsa İş Makinaları olarak teknolojiyi müşterilerimizin faydası için her zaman işlerimize dahil ediyor ve bu sayede Komatsu kullanıcılarının işlerine değer katıyoruz. Sektöre kazandırdığımız pek çok hizmetin en yenisi olan artırılmış gerçeklik gözlüğü ile tespit ve müdahale süremizi minimuma indirdik. Amacımız sahalarında Komatsu iş makinalarını tercih edenlerin makinalarından duyduğu memnuniyeti en üst düzeye taşımak. Bu bakış açısı ve anlayış ile her geçen gün hizmet kalitemizi daha da ileriye götürmek için çalışıyoruz. Komatsu markasını tercih eden kullanıcıların dayanıklı, güçlü ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan üstün iş makinalarını, en yüksek hizmet kalitesi ayrıcalığı ile kullanmalarını amaçlıyoruz” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina