Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - PLATFORMDER ’in yeni başkanı Saruhan Günaydın oldu
PLATFORMDER ’in yeni başkanı Saruhan Günaydın oldu

PLATFORMDER ’in yeni başkanı Saruhan Günaydın oldu

Personel yükseltici platform sektöründe faaliyet gösteren işletmeci, imalatçı, distribütör, tedarikçi ve hizmet sağlayıcı firmaları bir araya getiren Platformder’in 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 17 Haziran 2021 Perşembe günü İstanbul’da gerçekleştirildi. Genel Kurula tek liste ile giren Saruhan Günaydın, Platformder’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Genel Kurul açılış konuşmasını yapan önceki Yönetim Kurulu Başkanı Servet Ayhan, Platformder’in kuruluşundan bugüne kadar yapmış oldukları önemli çalışmaları anlatarak, seçilecek yeni yönetimin de aynı şekilde çalışmasını ve sektörü hakkıyla temsil eden bir sivil toplum kuruluşu olması gerektiğinin altını çizdi.

2019 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Saymanlık görevini yürüten yeni Başkan Saruhan Günaydın, teşekkür konuşmasına, Platformder’in sektörün önemli bir aktörü olarak bugünlere taşınmasında önemli katkısı olan Servet Ayhan’a teşekkür ederek başladı. Saruhan Günaydın konuşmasının devamında sektörün kurumsal bir yapıda gelişmesi adına yapacakları faaliyetleri üyelerle paylaştı. Sektörün bir ihtisas derneği olma yolunda emin adımlar ile ilerleyeceklerini belirten Günaydın, 2021 – 2023 döneminin tüm üyelere ve sektöre hayırlı olmasını diledi.

Platformder’in oy birliği ile seçilen yeni Yönetim Kurulunun asil üyeleri şöyle belirlendi: Saruhan Günaydın - Yönetim Kurulu Başkanı (Toro Makine), Fatih Aydın - Sayman (AVK Aydın Vinç), Kenan Aydın - Genel Sekreter (Fatih Vinç), Kerem Bayrak - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (ELS Lift), Gökhan Gültekin - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Terex Türkiye), Necip Ayhan - Yönetim Kurulu Üyesi (Ayhanlar Platform), Eren Yıldıztekin - Yönetim Kurulu Üyesi (Highlift)

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina