Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Orijinal Komatsu yedek parçalar için Temsa’dan cazip kampanyalar
Orijinal Komatsu yedek parçalar için Temsa’dan cazip kampanyalar

Orijinal Komatsu yedek parçalar için Temsa’dan cazip kampanyalar

İş ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markalarından Komatsu’nun Türkiye Distribütörü Temsa İş Makinaları, satış sonrasında 2 avantajlı kampanya başlattı. Satış sonrasında da müşterilerine desteğini kesmeyen Komatsu, hidrolik pompa revizyon parçalarında %60’a varan indirim sunarken, orijinal zincir alımlarında maket hediye ediyor.

Sadece bir satış değil aynı zamanda bir hizmet şirketi misyonu ile müşterilerine her zaman çözüm sunma bakış açısı ile faaliyetlerini sürdüren Temsa İş Makinaları, bu çerçevede müşterilerine her zaman uygun fiyatlarla sunduğu orijinal yedek parça kalitesi ve yetkili servis uzmanlığı ile sağlamlığı ve gücü ile öne çıkan Komatsu iş makinalarının ilk günkü performansını uzun yıllar devam ettirmesini sağlıyor.

“Aynı fiyata orijinali varsa haydi Komatsu’ya” sloganıyla hayata geçen hidrolik pompa revizyon kampanyası kapsamında, Komatsu Yetkili Servislerinden yılsonuna kadar PC200, PC300 ve PC400 ekskavatörlerinin hidrolik pompasını revizyona sokmak isteyen müşteriler, orijinal yedek parçada %60’a varan indirimlerden yararlanabiliyor. Kampanya sayesinde Komatsu PC200, PC300 ve PC400 sahipleri avantajlı fiyatlarla, daha uzun yıllar orijinal Komatsu kalitesi ile makinalarının yüksek performansını koruyabilecekler.

Ayrıca yıl sonuna kadar Komatsu yetkili servislerinde paletli Komatsu iş makinasının zincirini, Komatsu kalitesini taşıyan orijinal zincirle yenileyen herkese PC210LC-10 maketi hediye ediliyor. Kampanya tüm Komatsu paletli iş makinası zincirlerini kapsıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina