Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Neka Orman Ürünleri makine parkını 5 adet Komatsu PC210 ile güçlendirdi
Neka Orman Ürünleri makine parkını 5 adet Komatsu PC210 ile güçlendirdi

Neka Orman Ürünleri makine parkını 5 adet Komatsu PC210 ile güçlendirdi

Temsa İş Makinaları, biokütle enerji santrallerine hammadde tedariki yapan, lojistik ve orman sektörü taahhüt işleri alanlarında faaliyet gösteren Ankara merkezli Neka Orman Ürünleri’ne 5 adet Komatsu PC210-10M0 paletli ekskavatör teslimatı gerçekleştirdi. Komatsu’nun 20 ton segmentindeki paletli ekskavatörü PC210, kompakt boyutları ve yüksek gücü ile hem şehir içi hem de şehir dışında kolay kullanım imkânı ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkıyor.

Makine parkında toplamda 6 adet Komatsu marka iş makinası bulunan Neka Orman Ürünleri Yöneticisi Özhan Zel, Komatsu PC210 hidrolik ekskavatörü tercih etmelerinde, bu makinanın her türlü saha koşulunda yüksek performansta çalışması, dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketiminin yanı sıra Komatsu’nun sağladığı finansman kolaylığı, Kompetan avantajları dahilinde sunulan uzatılmış garanti koşulları ve satış sonrası hizmetlerinin etkili olduğunu ifade etti.

Komatsu’nun orta tonaj sınıfındaki en nitelikli ve kompakt ürünlerinden biri olan PC210 paletli ekskavatör, boyutları sayesinde her türlü sahada kolaylıkla hareket ediyor ve dayanıklı yürüyüş takımı zorlu zeminlerde bile yüksek performans ile çalışıyor. Daha güçlü bir motora ve daha yüksek kapasiteye sahip olan makinenin, uyum içinde çalışan komponentleri ve üstün Komatsu teknolojisi sayesinde bir önceki modeli PC200’e kıyasla yaklaşık %26 daha az yakıt tükettiği belirtiliyor.

Yapılan çalışmaya göre seçilebilen 5 farklı mod sayesinde optimum yakıtla en yüksek performans elde edilebiliyor. Önceki modele göre %5 daha yüksek kaldırma kapasitesine sahip PC210, sağlam yapılı ve büyük kapasiteli kovasıyla üretkenliği arttırıyor. Konforlu ve güvenli ROPS kabin, süspansiyonlu koltuk, otomatik klima, arka görüş kamerası gibi özellikleri ile operatöre rahat ve güvenli bir çalışma ortamı sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina