Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Metso Outotec, Ascendum Makina güvencesiyle Türkiye'de
Metso Outotec, Ascendum Makina güvencesiyle Türkiye'de

Metso Outotec, Ascendum Makina güvencesiyle Türkiye'de

Ascendum Makina maden ve taş ocakları için sabit ve mobil kırıcılar başta olmak üzere pek çok ekipman ve çözüm sağlayıcısı Metso Outotec’in Türkiye agrega satış ve satış sonrası hizmetlerinin distribütörlüğünü aldı.

Ağustos 2021 itibariyle başlayacak olan distribütörlük mobil, yarı mobil ve sabit kırma eleme ekipmanları gibi birçok Metso Outotec ürününün satış ve satış sonrası hizmetlerini kapsıyor.

Metso Outotec Kıdemli Başkan Yardımcısı Olli-Pekka Oksanen, Ascendum’un iş makineleri satış ve hizmetleri sağlamada güçlü ve tecrübeli bir şirket olduğunu belirterek; "İş birliğinin agrega sektöründe yeni müşterilere ulaşma, mevcut müşterilere verilen hizmet kalitesinin ve hızının artırılması noktasında fayda sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ascendum Makina CEO'su Mahir Hocaoğlu, bu iş birliğinin agrega kırma ve eleme ürün yelpazelerini genişleteceğini vurgulayarak; "Ascendum Makina Türkiye’de premium müşteriye sahip bir şirket ve bu anlamda Metso Outotec de müşteri profilimize uygun kaliteye sahip bir marka. Yerel uzmanlığımızı Metso kalitesiyle birleştirerek müşteri memnuniyetini artırmak, agrega kırma ve eleme çözümleri konusunda müşterilerin tercih ettiği çözüm ortağı olmayı sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Altyapı projelerinde, yol yapım projelerinde, inşaat ve madencilik sektörlerinde kullanılan ekipman ve hizmetlerin Türkiye distribütörü olan Ascendum Makine, 600'den fazla çalışanı ile Türkiye genelinde üç ana bayi ve üç alt satış sonrası bayisi ile hizmet sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina