Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Mercedes-Benz Türk, Arocs inşaat serisi kamyonlarını yeniliyor
Mercedes-Benz Türk, Arocs inşaat serisi kamyonlarını yeniliyor

Mercedes-Benz Türk, Arocs inşaat serisi kamyonlarını yeniliyor

Mercedes-Benz Türk, pazar koşulları ve müşteri talepleri çerçevesinde yenilediği Arocs inşaat serisi kamyon modellerinin üretimine ve satışına başlıyor.

İnşaat kamyon grubunun en güçlü modellerinden Mercedes-Benz Arocs 8x4 Damper Serisi araçların motor güçlerinde revizyon yapıldı. Dört akslı çift çeker damper üst yapısına uygun Arocs kamyonların motor güçleri, 2021 yılı itibarıyla yaklaşık 30 PS arttırılarak daha da güçlendirildi. Bu segmentte Mercedes-Benz Türk, Arocs 4145 K, 4148 K ve 4851 K modellerini müşterilerin beğenisine sunuyor.

Hazır beton sektöründe faaliyet gösteren müşterilerin beklentilerinin hem teknik hem de ekonomik açıdan karşılanması amacıyla araç portföyüne, 8x4 Mikser segmentindeki yeni Arocs 3740 katılıyor.

Beton pompası üst yapısına uygun çift çeker Arocs kamyonların, 2021 yılı itibarıyla motor güçleri yaklaşık 10 PS arttırıldı. Bu araçların “off-road” yani arazi kullanım karakteristikleri de iyileştirildi. Bu segmentte sunulan ürünler, üç akslı Arocs 3343 P, dört akslı Arocs 4143 P ve 4443 P olarak yeniden düzenlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina