Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - LGMG Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendiriyor
LGMG Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendiriyor

LGMG Türkiye’deki faaliyetlerini güçlendiriyor

1972 yılında kurulan ve hali hazırda 50'den fazla ülkede faaliyet gösteren Lingong Machinery Group, bünyesindeki LGMG personel yükseltici platformlar ile Türkiye pazarındaki etkinliğini arttırmak üzere organizasyonunu ve faaliyetlerini güçlendiriyor.

3 metreden 28 metreye kadar çalışma yüksekliğinde akülü, dizel motorlu ve lityum eklemli, teleskopik ve makaslı modelleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olan LGMG’nin makaslı platform modelleri, İstanbul’da düzenlenen bir organizasyonda tanıtıldı.

Tuzla’daki Emirtimes Otel’de gerçekleştirilen tanıtım gününde, ürün grubunda bulunan 16 metreye kadar erişimli tüm akülü makaslı modeller yer aldı. Bu modeller endüstriyel tesislerde, alışveriş merkezlerinde, hastane, otel, okul, iş merkezi projelerinde ve benzer yapılarda yüksekte güvenli, hızlı ve verimli şekilde çalışmaya olanak sağlıyor.

LGMG yetkilileri etkinlikte bu projelere gerek inşaat aşamasında gerekse de işletme sürecinde hizmet veren makine kiralama firmalarıyla detaylı görüşmeler yaptılar. LGMG markasının kira parklarında daha fazla yer almasını sağlamayı hedeflediklerini belirten LGMG yetkilileri, ürünlerin avantajlarını ve teknik özelliklerini mevcut ve potansiyel müşterileriyle paylaştılar.

Hedef; pazarda kalıcı ve güçlü bir marka olmak

Etkinlikte LGMG yönetiminden Patrick Ma, Andrew Bi ve Sibel Aygül yer aldı. Açılış konuşmasını yapan EMEA Satış Müdürü Patrick Ma, Türkiye pazarında yer almanın kendileri için son derece önemli olduğunu ve bundan sonra çok daha güçlü adımlar atarak pazarda kalıcı bir yere sahip olmayı planladıklarını aktardı.

LGMG Ortadoğu Satış Müdürü Sibel Aygül de LGMG markasının kısa zaman içinde gerek kiralama firmaları gerekse de son kullanıcılar tarafından kabul göreceğine ve markanın pazar payının artacağına inandığını dile getirdi.

Sektörel dernek yöneticileri ve kullanıcıların yoğun ilgisi

Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Platformder Yönetim Kurulu Başkanı Saruhan Günaydın, Genel Sekreteri Abdullah Tuncer ile İmder Genel Sekreteri Oğuz Yusuf Yiğit de katıldı.

Çin Barışçıl Derneği yöneticileri Abdullah Cin ve Onur Bozkurtlar da etkinliğe katılarak LGMG yöneticileriyle bir araya geldi. Etkinlik süresince ürünleri inceleyen dernek yöneticileri aynı zamanda LGMG markasının Türkiye ve Ortadoğu pazarındaki stratejik planlamalarıyla ilgili olarak detaylı bilgi aldı.

Platformder Yönetim Kurulu Başkanı Saruhan Günaydın, yaptığı konuşmada sektör hakkında genel bilgiler verdi ve firma yetkililerine başarı dileklerini iletti. Etkinlikte, LGMG markasının Platformder üyeliği de duyuruldu.

Çok sayıda yeni sipariş alındı

Makine parklarında LGMG marka platform bulunan kullanıcıların da görüşlerini paylaştığı etkinlikte, Ayhanlar Platform’dan Necip Ayhan, uzun yıllardır LGMG markasını kullandıklarını, makinelerinden çok memnun olduklarını ve neredeyse hiç servis ihtiyacı duymadıklarını belirtti.

Bursa merkezli olarak faaliyet gösteren ATM Makine Genel Müdürü Erkan Kaleci de LGMG marka platformların kalitesi sayesinde müşterilerinin memnuniyetini arttırdıklarını ifade etti. Çoğunlukla LGMG marka makinelerin yer aldığı kira parklarını genişletmek üzere firma yetkilileri ile bir süredir iletişimde olduklarını ekleyen Kaleci, bu görüşmeler neticesinde 29 adetten oluşan yeni bir paket siparişlerini etkinlik gününde onayladıklarını duyurdu.

Kayseri merkezli Zirve Rentals firmasının yetkilileri Mustafa Kilit ve Ahmet Kilit, etkinlik süresince makineleri detaylı olarak inceledikten sonra İzmir Şubelerinde kullanılmak üzere 2 adet 16 metre akülü makaslı makine siparişi verdi.

Etkinliğe farklı birçok şehirden olduğu gibi Muğla’dan da ziyaretçiler ilgi gösterdi. Muğla merkezli CRN Dizayn Genel Müdürü Mustafa Balcı, etkinlikte 1 adet 18 metre dizel eklemli makine siparişini onayladı.

Türkiye satış sonrası hizmet yapılanması

LMMG Servis Müdürü Andrew Bi, etkinlik boyunca firma yetkililerine; ürünlerin avantajlarını, iş güvenliğini maksimum seviyede tutabilmek için alınmış önlemleri ve iyileştirmeleri paylaştı. Türkiye pazarında kullanıcılarına en iyi hizmeti sunabilmek için yerel bir partnerle çalışmayı tercih ettiklerini kaydeden Andrew Bi, Quadro Makine ile bu kapsamda başlattıkları iş birliğini de etkinlikte duyurdu.

Platform sektöründe 15 yılı aşkın bir tecrübesi olan Quadro Makine Genel Müdürü Erhan Küçük, LGMG ile başlattıkları iş birliğinin uzun soluklu olacağına inandıklarını ve her iki firmanın da ortak vizyonla hareket ettiğini belirtti. LGMG yönetiminin Türkiye pazarına gösterdiği öneme dikkat çeken Erhan Küçük, markanın pazardaki yerinin güçlenmesi için ülke genelinde teknik desteğin kendileri tarafından sağlanacağını ve konusunda uzman ekipleri ile verecekleri hizmetle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflediklerini belirtti.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina