Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Kalkavan filosunu 7 adet Sumitomo ekskavatörle güçlendirdi
Kalkavan filosunu 7 adet Sumitomo ekskavatörle güçlendirdi

Kalkavan filosunu 7 adet Sumitomo ekskavatörle güçlendirdi

Türkiye’nin önde gelen tahmil-tahliye firmalarından Kalkavan Liman Hizmetleri, yeni iş makinesi yatırımında yine Sumitomo ekskavatörleri tercih etti. Bir tanesi İskenderun limanına olmak üzere, toplam yedi adet SH210LC-6 model paletli ekskavatörün teslimatı yapıldı.

Çolakoğlu, Limak, Arkas, Mardaş gibi firmalara limanlarda hizmet veren Kalkavan Liman Hizmetleri firmasının Genel Müdürü Burçin Koçyiğit, Sumitomo ekskavatörlerinin çok zorlu koşullarda yüksek performansla çalıştığını ve kalitesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “TSM Global’in sunduğu satış sonrası hizmet kalitesi bizler için çok avantajlı ve doğru bir tercih oldu. Türkiye koşullarına göre çok dayanıklı, parça ve servis sorunu olmayan, yüksek verimle çalışan, dayanıklı ve sağlam makineler” şeklinde konuştu.

Makinelerin gemi içine vinçlerle indirilip, kapalı ortamda aşındırıcı malzemelerle çalıştığını ifade eden Kalkavan Liman Hizmetleri Saha Operasyon Yöneticisi Kenan Karakelle, Sumitomo’ların teknolojisi, yüksek verimle çalışan motoru, güçlü şasesi ve performansı ile ilk tercihleri olduğunun altını çizdi.

Karakelle, “112 gibi, bizim işlerimiz de çok acil yürüyor. Gemi demorajları ve navlunlar çok yüksek. Bu işleri çok hızlı yetiştirmemiz için yeterli ekipman, kaliteli ekipman ile çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle 2013 yılından bu yana Sumitomoyu tercih ediyoruz” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina