Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - HİDROMEK yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi pazara sundu
HİDROMEK yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi pazara sundu

HİDROMEK yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi pazara sundu

Mühendislik, Ar-Ge ve tasarım ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla ürün gamını genişletmeye devam eden HİDROMEK, yeni lastikli yükleyicisi HMK 635 WL’yi tanıttı.

Ağır hizmet tipi yapısı, yüksek kaldırma kapasitesi ve koparma kuvveti ile en zorlu şartlarda dahi üstün performans ve dayanıklılık sunduğu belirtilen yeni HMK 635 WL’nin, düşük yakıt tüketimi, çok yönlü kullanımı ve operatör konforu ile kullanıcı beklentilerini tam anlamıyla karşıladığı vurgulanıyor.

Güçlü performansıyla sahalarda üretkenliği artıracak

HMK 640 WL’nin ardından HİDROMEK’in lastikli yükleyici ailesine katılan HMK 635 WL, taş ocağı işletmelerinde, beton santrallerinde, endüstriyel uygulamalarda, kamu hizmetlerinde ve farklı ataşman kullanım seçenekleri ile daha birçok alanda kullanılabilecek.

Yüksek motor gücü, dayanıklılığı ve seri performansı ile dikkat çeken HMK 635 WL’nin, kısa sürede az yakıtla yükleme avantajı sunduğu; yüksek kaldırma kapasitesi ve koparma kuvveti ile de üretkenliği ve verimliliği artırdığı ifade ediliyor.

HMK 635 WL’nin ROPS / FOPS sertifikasına sahip ergonomik operatör kabini kullanıcı konforu ve güvenliğini ön planda tutuyor. Makinenin ısıtmalı ve hava süspansiyonlu operatör koltuğu, geri görüş kamerası, dokunmatik ekran, elektrik kontrollü ve ısıtmalı ayna gibi seçenekleriyle operatöre konforlu bir çalışma ortamı sağladığı belirtiliyor.

HMK 635 WL Teknik Özellikler

 

Motor gücü

276 HP

Kepçe kapasitesi

3,5 m3

Çalışma ağırlığı

20.600 kg

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina