Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Hasel’den Yeni Nesil 1202 Serisi Linde dizel forkliftler
Hasel’den Yeni Nesil 1202 Serisi Linde dizel forkliftler

Hasel’den Yeni Nesil 1202 Serisi Linde dizel forkliftler

Türkiye iş ve istif makineleri sektörünün önde gelen tedarikçilerinden Hasel İstif Makinaları, Linde MH’nin 2 tondan 3,5 tona kadar taşıma kapasitesine sahip, en son teknolojiyle tasarladığı yeni nesil 1202 Serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerini pazara sundu.

Linde MH’nin yeni nesil 1202 serisinde H20, H25, H30 ve H35 modelleri bulunuyor. Daha güçlü, daha seri, daha sağlam ve dayanıklı mottosuyla tanıtılan yeni forkliftler, safkan birer yarış atına benzetiliyor.

Bir safkan yarış atının tek özelliğinin sürati, dayanıklılığı ve performansı olmadığı; yarışı kazanmak için her zaman etrafında olanların farkında olmasının ve sürücüsünün komutlarına anında tepki verebilmesinin onu rakiplerinden ayırdığı ifade ediliyor. Bu bağlamda yeni nesil 1202 serisi içten yanmalı motorlu forkliftlerin de onları diğerlerinden ayıran ve öne çıkaran birçok özelliğe sahip olduğu belirtiliyor.

Daha güçlü ve daha seri

1202 serisinin kalbinde, yüksek torklu yeni endüstriyel tip dizel motor bulunuyor. Güç kaybı olmaksızın gücü yürüyüş hidromotorlarına ve asansör hidroliklerine aktararak, operasyonların hem daha seri ve daha performanslı hem de düşük yakıt tüketimiyle yürütülmesini sağlıyor.

Bu forkliftlerin liman, üretim veya dış alanlarda, uzun vardiyalarda ve zorlu şartlarda görevden göreve hızlı bir şekilde koşabilmesi için özel olarak tasarlandığı belirtilen hidrostatik şanzıman ve aktarma organları gerek yürüyüş gerekse asansörü operatörün isteğine uygun bir şekilde yüksek performansta çalıştırıyor.

Daha dayanıklı ve güvenli

Dayanıklı şasi ve kabinin yanı sıra tilt silindiri ve daha ince olan asansör profillerinin açılı yapısı sayesinde, operatörler yükle çalışırken daha iyi bir görüş açısına sahip oluyor. Böylece azami ölçüde can ve mal güvenliği sağlanıyor. Bu özelliklerin, yeni nesil 1202 serisinin daha dayanıklı ve daha yüksek çalışma kapasiteli olmasını sağladığı belirtiliyor.

Standart olarak Linde Connect Filo Yönetim Sistemiyle entegre

Ekipmanlarda standart bir özellik olarak sunulan bir veri aktarım ünitesi sayesinde, forklift sürekli olarak Linde Connect Filo Yönetim Sistemine bağlantı halinde bulunuyor ve tüm operasyon verilerini doğrudan Linde Connect Filo Yönetim Sistemine iletiyor. Bu özellik sayesinde makinenin çalışma planları daha verimli yapılabilirken, planlı bakım duruşları da daha hassas bir şekilde organize edilebiliyor.

Her açıdan ergonomik tasarım

Yeni nesil 1202 serisi dizel forklifter, operatörün ihtiyaçlarını her açıdan karşılayacak şekilde ergonomik olarak tasarlanarak üretiliyor. Operatör kabininde kontrol panelinden koltuğa kadar, her şey titizlikle ideal kullanım ve operatör ergonomisi düşünülerek tasarlanmış.

Alman Ticaret Gazetesi’nden H20-H35’e ödül!

Bu yeni nesil forkliftleri zorlu performans testlerine sokarak test eden Alman Ticaret Gazetesi VerkehrsRundschau, neredeyse tam puan olan 1,4 ile ödüllendirdi.

17 kriter üzerinden özel bir sahada yapılan zorlu testte, 3 operatör ve 32 paletli yarı römorkun yükleme ve boşaltılması simüle edilerek ekipmanların toplam istifleme performansı, enerji tüketimi ve kullanım rahatlığı en üst limitlerine kadar zorlandı.

Yüksek konfor, ergonomik tasarımıyla ve güçlü emniyet sistemlerine sahip yeni nesil Linde 1202 serisi dizel forkliftlerin en zorlu koşullarda dahi sergilediği olağanüstü performansın göz doldurduğu ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina