Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Goodyear’dan yeni yükleyici ve belden kırma kamyon lastiği GP-3E
Goodyear’dan yeni yükleyici ve belden kırma kamyon lastiği GP-3E

Goodyear’dan yeni yükleyici ve belden kırma kamyon lastiği

GP-3E Goodyear’ın ürün, hizmet ve lastik yönetimine dair tüm çözümlerinden oluşan Goodyear Total Mobility, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen Bauma fuarında tanıtılıyor.

Lastik ve lastik yönetimi çözümleriyle iş makineleri sektöründe verimliliğin ve sürdürülebilirliğin geliştirilmesine katkı sağlayan Goodyear; lastikli yükleyiciler, belden kırma kamyonlar ve greyderler için tasarlanan yeni GP-3E modelini fuarda sergiliyor.

Bauma’da sergilenen bir diğer yeni lastik ise Goodyear Powerload®. Kompakt yükleyiciler ve greyderler için tasarlanan Powerload, sağlam ve dayanıklı kompakt bir lastik olarak tanımlanıyor. Goodyear Powerload, omuz bölgesinde ve yanak kısmında ekstra kalın ve pürüzsüz kauçuk bir koruma katmanı içeren yeni Smooth Guard Technology™’sine sahip bulunuyor.

Çekiş ve performanstan ödün vermeden yüksek verimlilik

Goodyear, L3 (yükleyici ve buldozer), E3 (belden kırmalı kaya kamyonu) ve G3 (greyder) segmentlerindeki araçlara yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Goodyear işletme maliyetlerini azaltırken performansı artırmak için yenilikler sunuyor. Örneğin, GP-3E’de Goodyear'ın özel olarak formüle edilmiş, gelişmiş aşınma direncine sahip olan ve işletmelerin lastik maliyetlerini azaltan Type 6 bileşimi kullanılıyor.

GP-3E'nin önceki modellere kıyasla daha hafif ve daha verimli olduğu belirtiliyor. Lastik sırtının aşınmaya karşı direncini artıran yeni çoklu çelik kuşaklı karkas yapısının, güç ve dayanıklılıktan ödün vermeden ağırlığının önceki modellere kıyasla daha düşük olmasını sağladığı ifade ediliyor.

GP-3E’nin sırt deseni; ek kavrama kenarları, çift merkezli ve daha sık tasarlanmış deseni ile yüksek düzeyde çekiş sağlıyor. Bununla birlikte lastik sırtının, ağırlığı eşit olarak dağıtarak yüksek düzeyde çekiş ve yumuşak zemine batmadan ilerlemeyi desteklemek üzere tasarlandığı vurgulanıyor.

Yeni yapıyla birlikte bu geliştirilmiş sırt deseninin bir başka avantajının da operatörlere daha fazla konfor sunuyor olması olarak gösteriliyor. GP-3E özellikle sert zeminlerde titreşim seviyesini azaltacak şekilde tasarlanmış. Bu, zorlu iklimlerde uzun vardiyalarla çalışan operatörlerin konforu açısından büyük önem taşıyor. Goodyear'ın “elektrikli sürüş için hazır” felsefesi, şirketin yeni lastiklerinin elektrikli, hibrit ve geleneksel dizel motorlu araçlarda kullanılabileceği anlamına geliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina