Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - ELS Lift’ten Zirve Vinç’e 21 adet makaslı platform
ELS Lift’ten Zirve Vinç’e 21 adet makaslı platform

ELS Lift’ten Zirve Vinç’e 21 adet makaslı platform

Personel yükseltici platform sektörünün Türkiye merkezli global markası ELS Lift, yurt dışındakilerle birlikte yurt içi teslimatlarına da hız kesmeden devam ediyor.

1997 yılından beri Kayseri ve civarındaki şehirlerde hizmet veren Zirve Vinç, ELS Lift’ten özel olarak renklendirilen 21 adet makaslı personel yükseltici platform satın aldı.

ELS Lift Satış Pazarlama Direktörü İrfan İşmak, Zirve Vinç ile gerçekleştirmiş oldukları iş birliğinden duydukları memnuniyeti belirterek, “ELS Lift olarak sunduğumuz fiyat avantajları ve yurtdışı yurtiçi olmak üzere büyük önem verdiğimiz satış sonrası hizmetler hizmetimiz ile tercih edilmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Zirve Vinç Genel Müdürü Mustafa Kilit ise daha önce de ELS Lift markalı ürünler kullandıklarını ve oldukça memnun kaldıklarını belirterek, “Yatırımlarımıza bu sebeple yine aynı marka üzerinden devam etme kararı aldık. ELS Lift’in yerli bir üretici olması bizi oldukça gururlandırıyor. Fiyat performans dengesi açısından da rakiplerine göre fark yaratan bir ürün gamına sahip. Yıl sonuna kadar 20 makinelik daha alım talebimiz olabilir” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina