Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - ELS Lift’in yeni Fransa distribütörü SNM Lift oldu
ELS Lift’in yeni Fransa distribütörü SNM Lift oldu

ELS Lift’in yeni Fransa distribütörü SNM Lift oldu

Bursa merkezli personel yükseltici platform üreticisi ELS Lift, her geçen güçlenen küresel bayi ayına Fransa’da faaliyet gösteren SNM Lift firmasını da dahil etti.

Kısa bir süre önce imzalanan distribütörlük anlaşması ile ELS Lift Ailesi’ne katılan SNM Lift, Fransa’nın Pays de la Loire bölgesinde faaliyet gösteriyor. SNM Lift’in çoğunlukla 6 metre ve altı erişim kapasitesindeki personel yükseltici platformların satış, satış sonrası, kiralama ve pazarlama faaliyetlerini yürüteceği belirtiliyor.

Hedef pazara yönelik uygulayacakları satış pazarlama stratejilerine dair önemli kararlar alan şirketler, iş birliklerinin ilk müşteri buluşmasını 23-25 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenen JDL Expo fuarında gerçekleştirdi.

Yeni bayilik anlaşması hakkında görüşlerini dile getiren ELS Lift İhracat ve EMEA İş Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu: “35 yıllık bir tecrübeye sahip olan SNM Grup’un alt markası olan SNM Lift, Pays de la Loire bölgesinde ELS Lift’in satış, servis ve satış sonrası hizmetler süreçlerini yürütmek ve temsil etmek için atanmıştır. Şirketimizin ilk ihracat bölgelerinden biri olan Fransa’da yeni bir iş birliğine imza attığını duyurmaktan çok memnunuz. Bu büyük potansiyele sahip olan pazar ELS Lift için kritik bir strateji alanıdır. SNM Lift’in son derece dinamik yapısı ve müşteri desteğine olan özverisi, ELS Lift’in kurumsal görüşlerine oldukça uyumludur. Bu sebeple, SNM Lift ekibini Fransa pazarındaki gelişmelerimiz de güçlü bir anahtar olarak görüyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina