Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Betonstar Amerika pazarında kalitesiyle güçleniyor
Betonstar Amerika pazarında kalitesiyle güçleniyor

Betonstar Amerika pazarında kalitesiyle güçleniyor

Sektördeki 30 yıllık imalat tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla 2008 yılından bu yana kendi markası altında kamyon üzeri ve sabit beton pompalarının üretimi, satışı ve ihracatını yapan Betonstar, uzun dönem hedefleri çerçevesinde yurt dışı pazarlara ve özellikle Amerika pazarına her geçen gün daha fazla ağırlık veriyor.

Firma geçtiğimiz günlerde İzmir’deki Torbalı fabrikasında, 2019 yılından bu yana bölgedeki bayiliğini sürdüren Beton Amerika’nın CEO’su Randy Ziarek’i ağırladı. Betonstar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bora Ciliv, bu önemli ziyaret vesilesiyle Amerika ve Kanada hedeflerine yönelik açıklamalarda bulundu.

“H58, H40 ve H47 modellerimiz Amerika pazarında en ön sıralarda”

Kuruldukları günden bu yana misyon ve vizyonlarını, kalite ve müşteri memnuniyetinde kusursuzluk olarak hedeflediklerini, bu amaçla her geçen gün büyüdüklerini ve farklı pazarlara hitap ettiklerini dile getiren Bora Ciliv, ziyaretle ilgili düşüncelerini Forum Makina okurları için paylaştı:

2019 yılında Beton Amerika ile aynı yolda yürümeye karar verdik. 4 yıla yakın bir süredir Amerika ve Kanada inşaat sektöründe bayimiz Beton Amerika ile yol alıyoruz.

Betonstar markamızı orada konumlandırmış olmaktan dolayı gururluyuz. Bugün; Smart-Simple-Strong sloganıyla Amerika’da özellikle bazı modellerimiz inanılmaz ilgi görüyor. Bunlar arasında Betonstar’ın güçlü beton basma, düşük yakıt tüketimi ve operatör dostu özellikleriyle dikkat çeken H58, H40 ve H47 evrensel tasarımlarıyla Amerika pazarında da en ön sıralarda.

Ürünlerimize olan talep ve satışlarımız, kalitemizle doğru orantılı olarak her geçen gün artıyor. Bugün adeta; Amerika pazarına tekrar beton pompaları alanında kaliteyi geri getiren firma olduğumuzu bilmek, bizleri önümüzdeki hedeflerimiz için çıtayı çok yükseklerde tutmanın sorumluluğunu getiriyor.

Amerika pazarındaki hedeflerine ulaşmak amacıyla pazarlama faaliyetlerine ağırlık verdiklerini ve çeşitli fuarlara katıldıklarını belirten Bora Ciliv, şunları söyledi:

2020 yılının şubat ayında; ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen World of Concrete Fuarı’nda Betonstar pompaları, sektör profesyonelleri ile buluşturuldu ve önemli miktarda satış yapıldı. Bugün Amerika’da bulunan bayimiz ile farklı modeller Amerika’ya ihraç edilmekte ve satış ciromuzun önemli bir payını oluşturmaktadır.

“Dünyanın iki farklı kıtasından beraber sinerji yaratarak güçleniyoruz”

Fabrika ziyaretinde, Betonstar yönetimi ve satış ekibiyle buluşan Beton America CEO’su Randy Ziarek, kurdukları güçlü iş birliği hakkında şunları söyledi:

Her yıl fabrikaya ziyaretimle Betonstar markasının ne kadar güçlü olduğuna şahit oluyorum. İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarının beton pompalarına yansıyor olması, yaratılan ürünün ne kadar teknolojik ve akıllı makineler olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Her bir parçanın titizlikle montajı ve uyum halinde olması kaliteye gösterilen önemin ve hassasiyetin bir parçası. Smart-Simple-Strong sloganı gerçekten bizim için söylenebilecek en uygun tanımlama.

Bugün Bora Bey’in de söylediği gibi biz kaliteyi ve farklılığı Amerika’da Betonstar ürünleri ile konuşturuyoruz. Bunu da yaratılan ürünlerin farklılığı ile görüyoruz. Amerika inşaat sektöründe, tercih edilen ve talep edilen bir markanın partneri olarak her geçen gün hedeflerimizi ve satışlarımı büyütmek bizim için çok değerli.

Dünyanın iki farklı kıtasından beraber sinerji yaratarak güçleniyoruz. Şundan eminim ki; WOC 2022’de yine partnerimizle birlikte farklı ürünlerin ve markamızın imajını daha da ileriye taşıyacağız.

FOTOĞRAFTAKİLER (soldan sağa):

Yılmaz Sarıca - Yurt Dışı Satış Direktörü

Bora Ciliv - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Randy Ziarek - Beton Amerika CEO

Oguz Diken - Yönetim Kurulu Başkanı

Bahadır Arapoğlu - Yurt Dışı Satış Md.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina