Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Ankara’nın duvarları ELS Lift platformlarla renklendi
Ankara’nın duvarları ELS Lift platformlarla renklendi

Ankara’nın duvarları ELS Lift platformlarla renklendi

Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin (AŞTİ) duvarları, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü sebebi ile grafiti sanatçıları tarafından boyanarak renklendirildi.

Sanatçıların yüksek duvar yüzeyinde güvenli bir şekilde çalışabilmesi için Evren Forklift Platform’dan 15 metre çalışma yüksekliği ve 355 derece kule dönüş özelliğine sahip olan 3 adet AE15 eklemli platform kiralandı.

Kiralanan platformların sahada yaklaşık 15 gün çalıştığını belirten Evren Forklift Platform Genel Müdürü Evren Özgürgil, görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

Grafiti sanatçıları, şirketimiz tarafından kiralanan ELS Lift marka makinelerden oldukça memnun kaldılar. Uygulamaları daha kolay ve hızlı bir şekilde, güven içerisinde gerçekleştirdiklerini belirttiler. Bu çalışmada ELS Lift markasını tercih ettiğimiz için biz de mutluyuz. ELS Lift ürünlerini uzun süredir kullanıyoruz. Ürünlere yönelik genel yorumumuz ve markaya bakış açımız her zaman olumlu yönde olmuştur.

Ankara’da 2010 yılından bu yana personel yükseltici platform kiralama sektöründe faaliyet gösteren Evren Forklift Platform, makine parkında bulunan yaklaşık 80 adet platform ve forklift ile kesintisiz kiralama hizmeti sunuyor. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda özel çözümler de sunan Evren Forklift Kiralama, geliştirdiği teknikler ve sürekli büyüyen makine parkıyla sektörün öncü firmaları arasında yer alıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina